FLIR Thermiske Kameraer

FLIR Thermiske Kameraer | Raymarine - A Brand by FLIR

FLIRs maritime termiske kameraer gør nat til dag, de holder dig sikker og lader dig sejle med tillid til situationen. Fra kajakker til super yachter, tilbyder FLIR de mest avancerede termiske kameraer, som er robuste, pålidelige og enkelte at bruge.

For termiske kamera med endnu mere kraft, tag et kig på FLIR Maritim sortimentet..

Marine Termisk Simulator

FLIR THERMAL PRODUKTGRUPPER

Læs mere om FLIR AX8 | Raymarine - A Brand by FLIR

Marine Termick Overvågning

Hold et vågent øje med kritisk udstyr såsom motorer, udstødningsmanifold og aksellejer. Og spotte problemer, før de efterlader dig strandet på vandet. eksklusiv MSX® billedbehandling blander synlige og termiske billeder for mere detaljeret billedvisning, som er lettere at forstå.

Læs mere om Ocean Scout TK | Raymarine - A Brand by FLIR

Håndholdte Termiske Kamera

Som en termisk billedbehandlingsenhed laver Ocean Scout TK billeder baseret på varme, ikke synligt lys. Både, vandfartøjer, bøjer og andre forhindringer afgiver varme og fremstår tydeligt under alle lysforhold.

Læs mere om Ocean Scout | Raymarine - A Brand by FLIR

Håndholdte Termiske Kamera

Ocean Scout er et robust, kompakt termisk night vision kamera der gør det muligt for dig at se andre skibe, landmærker, bøjer og andet flydende gods i total mørke. Ocean Scout gør din tid på vandet mere afslappende og sikkert.

Læs mere om M132 | Raymarine - A Brand by FLIR

Justerbar Tilt Marine Thermal Camera

FLIR M132 marinekameraer med termisk nattesyn bringer overkommelige priser og nem integration op på et nyt niveau. Ved at kombinere en termisk opløsning på 320x240, video via IP og ClearCruise IR teknologi i et kompakt hus, bliver M132 de perfekte tilføjelser til ethvert Axiom navigationssystem.

Læs mere om M232 | Raymarine - A Brand by FLIR

Pan og Tilt Marine Thermal Camera

FLIR M232 marinekameraer med termisk nattesyn bringer overkommelige priser og nem integration op på et nyt niveau. Ved at kombinere en termisk opløsning på 320x240, video via IP og ClearCruise IR teknologi i et kompakt hus, bliver M232 de perfekte tilføjelser til ethvert Axiom navigationssystem.

Læs mere om M400 | Raymarine - A Brand by FLIR

Premium Multi-Sensor Thermal Night Vision

Valget for professionelle søfarende rundt omkring i verden er FLIR M400 termiske kameraer udstyret med gyro stabilisering på alle modeller og leverer problemfri og stabile billeder, når havet viser tænder. Modeller med dobbelt optik har også video ved lav belysning, og avancerede modeller tilbyder optisk zoom og billeddannelse ved store afstande.

Læs mere omM500 | Raymarine - A Brand by FLIR

Ultra High Performance Multi-Sensor

Valget for professionelle søfarende rundt omkring i verden er FLIR M500 termiske kameraer udstyret med gyro stabilisering på alle modeller og leverer problemfri og stabile billeder, når havet viser tænder. Modeller med dobbelt optik har også video ved lav belysning, og avancerede modeller tilbyder optisk zoom og billeddannelse ved store afstande.

Udstyret der er beskrevet her på siden kan kræve speciel godkendelse af den Amerikanske regering. Afvigelse fra den Amerikanske lovgivning er ulovligt

LEGACY THERNISKE KAMERAER


Læs mere om T200 | Raymarine by FLIR

Fast-Monteret

Enkel at montere og nem at integrere i din eksisterende Raymarine elektronik, T200 seriens udgange har standard Analog video, der let kan vises på næsten alle skærme ved roret eller andre steder på fartøjet.

T300 og T400 Series | Raymarine by FLIR

Fuld pan, tilt og zoom

T300-modeller har et almindeligt, termisk kamera, der giver almindelige eller FLIR-termiske billeder. T400 modellerne har dobbel optik en høj opløsning dag / nat lowlight kamera.