Mercury VesselView til Raymarine Axiom

Raymarine Axiom ejere med Mercury SmartCraft marinemotorer kan nu have glæde af en dybere integration med Mercury marine VesselView-teknologien


Mercury VesselView til Raymarine Axiom | Marine Electronics by Raymarine

Mercury Marine udvider adgangen til sin kraftfulde VesselView-funktion med den nye SmartCraft Connect gateway. Den nye gateway leverer en førsteklasses oplevelse af Mercury marines motor-informationsskærm til brugere af Raymarine Axiom®, Axiom+, Axiom Pro og Axiom XL. Tilslut blot SmartCraft gateway via NMEA 2000 for at få adgang til vigtige performancedata og advarsler fra op til fire SmartCraft kompatible Mercury motorer.

Mercury VesselView til Raymarine Axiom | Marine Electronics by Raymarine

Mercury VesselView til Axiom er tilgængelig via en ny VesselView-app på LightHouse 3 startskærmbilledet. Ejere af Raymarine Axiom og Mercury kan også få adgang til VesselView data i apps til søkortplottere, ekkolod og radar gennem en skærm med flytbar sidebjælke. VesselView-advarsler er tilgængelige i hele systemet på tværs af alle Axiom skærme i et Raymarine netværk. Raymarine Axiom ejere med SmartCraft kompatible motorer kan downloade den snarligt kommende LightHouse 3 OS opdatering – LightHouse 3.14 Fremantle for at udnytte den nye VesselView-funktionalitet.

Få mere at vide om Raymarine og Axiom, og Mercury VesselView