Raymarine annoncerer LightHouse 4 til sejlsportsfolk

Det nyeste operativsystem til Raymarine Axiom®-kortplottere åbner op for nye niveauer af brugervenlighed, personalisering, funktioner og funktionalitet
Raymarine annoncerer LightHouse 4 til sejlsportsfolk | Marine Electronics by Raymarine

Fareham Storbritannien – 4. april 2022 – Raymarine annoncerer den næste generation af LightHouse-operativsystemet til alle fritidssejlere. Det nye LightHouse 4 giver endnu nemmere betjening, spændende personlige indstillingsmuligheder og flere nye funktioner. Som med alle Raymarines softwareopgraderinger er LightHouse 4 helt gratis tilgængelig for alle ejere af Axiom, Axiom+, Axiom Pro og Axiom XL som en opdatering, der kan downloades.

Reviderede menustrukturer gør det nemmere at bruge Axiom funktioner i dybden, hvor personlige billeder nu er mulige, så alle fritidssejlere kan gøre deres båd endnu mere til deres egen. Funktionsforbedringerne omfatter dybere integration med Mercury motorer, Sirius XM Fish Mapping og Navionics søkort for at øge kaptajnens bevidsthed over båden fra roret. Nye dynamiske opdelinger på startskærmbilledet tillader præsentation af data for navigation, NMEA2000 eller SeaTalkng, der straks er tilgængelige ved opstart.

Uanset om det drejer sig om cruising, fiskeri eller sejlads, giver den kraftfulde kombination af Raymarine Axiom kortplotter skærme og LightHouse operativsystemet kaptajner bevidsthed på eliteniveau.

Nemmere at bruge

Det nye LightHouse 4 OS giver en raffineret, visuel oplevelse. Forenklede menuer gør det hurtigere og nemmere at få adgang til Axioms styrke end nogensinde før. Længere udtræksmenuer er nu indlejrede og mere intuitive at læse og betjene. LightHouse apps, der integrerer kontrol eller giver oplysninger fra marine integrationspartnere såsom Seakeeper, Victron, Lumishore og en række andre, kan nu startes direkte fra LightHouse startskærmbilledet, og vigtige LightHouse apps kan nu ses i konfigurationer med opdelt skærm. Desuden er den kritiske MOB touch tast blevet flyttet for at dele central plads på startskærmbilledet.

Mere personalisering

LightHouse 4 tilbyder flere muligheder end nogensinde før for at personliggøre Axioms udseende og funktioner. Kaptajner kan nu tilføje et yndlingsbillede som baggrund på startskærmen eller oprette dynamiske ruder for instrumentbrættet, der holder dem informeret om realtidsinstrumenter og navigationsdata lige fra startskærmbilledet.

Nye hovedfunktioner

LightHouse 4 bringer integration med Mercury Marine VesselView op på det næste niveau, der tilbyder aktiv kontrol over udstødningsvolumen, en ny og raffineret oversigtsside for motordata og meget mere.

Andre spændende opgraderinger

LightHouse 4 leverer en række yderligere centrale opgraderinger, herunder visuelle forbedringer af aktiv rutelinje, nye niveauer af lydkontrol og meget mere. Af særlig interesse for brugere af Navionics-søkort understøtter LightHouse 4 på en smuk måde visningen af batymetriske data i høj opløsning og satellitbilleder, der leveres sammen med de nye Navionics Platinum plus-søkort.

For udførlige oplysninger om det nye LightHouse 4 OS, eller gratis download, besøg raymarine.com/multifunktions-displays/lighthouse4.

Om Raymarine

Raymarine, en virksomhed under Teledyne FLIR, der fremstiller højtydende marineelektronik til lystsejlads og lette kommercielle marinemarkeder. Med en arv fra marine navigationsteknologien, der strækker sig over mere end 80 år, er Raymarine produkter i dag kendt for brugervenlighed, robust design og pålidelighed. Vi er kontinuerligt innovative med hensyn til at levere de bedst mulige sensorer og intelligente navigationssystemer, hvilket gør bådejerens tid på vandet sikrere og sjovere. Vores udvalg af søfartselektronik er tilgængeligt gennem et globalt netværk af forhandlere og distributører. For yderligere oplysninger, besøg www.raymarine.com.

Om Teledyne

Teledyne er en førende leverandør af sofistikeret instrumentering, digitale billeddiagnostikprodukter og software, luftfarts- og forsvarselektronik og tekniske systemer. Teledynes aktiviteter er hovedsageligt placeret i USA, Canada, Storbritannien og Vest- og Nordeuropa. For yderligere oplysninger, besøg www.teledyne.com.