FLIR udvider Raymarine Dragonfly®-familien med den nye Dragonfly 7 PRO

FLIR udvider Raymarine Dragonfly®-familien med den nye Dragonfly 7 PRO

Tuesday, March 1, 2016


Dragonflys fremragende bredspektrede CHIRP DownVision™ og trådløse intergration med mobilenhed fås nu med et superlysstærkt display på 7"

January 2016

Den nye Dragonfly 7 PRO er Raymarines mest funktionsrige sonar-/GPS-kombination nogensinde til kystnært ferskvands- og saltvandsfiskeri. Dragonfly 7 PRO byder på de samme avancerede funktioner som Dragonfly 5 PRO og er udstyret et ekstrastort 7" display af hensyn til maks. sigtbarhed. Det superlysstærke display er også optisk forseglet med henblik på brug under alle vejrforhold, og det garanteres, at det aldrig dugger til.

I modsætning til konventionelle billeddiagnostiske sonarer, der sender hver impuls på en enkelt frekvens, kan Dragonfly 7 PRO's DownVision™-sonar ved hjælp af CHIRP-teknologien sende på tværs af flere sonarfrekvenser samtidigt. Som følge derfor skaber Dragonfly 7 PRO billeder i høj opløsning, der minder om fotografier.

Dragonfly 7 PRO overgår almindelige billeddiagnostiske sonarer med overlegne resultater på dybt vand ned til 180 meter og har pålidelig højhastighedsforbindelse til bundsporing. Den er også udstyret med en konventionel højfrekvent CHIRP-sonarkanal til søgning af fisk og bundsporing ned til 900 fod. (277 m).

Dragonfly 7 PRO's lynhurtige 10Hz GPS-sensor og kortlægning hjælper sejlerne med at holde kursen, mens Raymarines Wi-Fish™-mobilapp giver dem mulighed for at streame CHIRP DownVision direkte til deres smartphone eller tablet. Dragonfly 7 PRO's indbyggede Wi-Fi synkroniseres også med Navionics Boating-app for at give lystfiskere mulighed for at skabe deres egen personlige HD-batymetrikort i realtid ved brug af Dragonflys CHIRP-sonar.

Dragonfly 7 PRO understøtter Navionics-kort, C-MAP by Jeppesen og Raymarine LightHouse-kort og leveres sammen med C-MAP Essentials eller Navionics+ maps på microSD.

Dragonfly 7 PRO kommer på markedet i første kvartal 2016 til en pris fra DKK kr.5,196.00 via Raymarinesautoriserede forhandlere og detailhandlere.

Besøg www.raymarine.dk/dragonfly for yderligere oplysninger


Om FLIR Systems:

FLIR Systems, Inc. er en af verdens førende inden for design, produktion og markedsføring af sensorsystemer, der forbedrer sansning og bevidsthed. FLIR's avancerede systemer og komponenter bruges til en lang række formål i forbindelse med termografi, situationssansning og sikkerhedsapplikationer, herunder luftbårne og jordbaserede overvågningssystemer, tilstandskontrol, navigation, fritidsaktiviteter, forskning og udvikling, processtyring ved fremstilling, eftersøgning og redning, narkotikaforbud, transportsikkerhed, grænsekontrol og havpatruljering, miljøovervågning, samt trusselsregistrering af kemiske, biologiske, radiologiske, nukleare våben og sprængstoffer (CBRNE). Få flere oplysninger på FLIR's hjemmeside på www.flir.eu

Om Raymarine:

Raymarine, som er førende i verden inden for marineelektronik, udvikler og producerer det mest omfattende udvalg af elektronisk udstyr til lystsejlads og lette kommercielle marinemarkeder. De prisvindende produkter er designet til høj ydeevne og brugsvenlighed, og fås igennem et globalt netværk af forhandlere og distributører. Raymarine's produkter omfatter radar, autopiloter, GPS-systemer, instrumenter, fiskesøgning, kommunikation og integrerede systemer. Raymarine er en division af FLIR Systems, som er førende i verden inden for termografi, og har hovedkontor i Fareham i Storbritannien. Få flere oplysninger om Raymarine på www.raymarine.dk

For further information contact Haley Ellison – FLIR Systems Tel: +1 503/919-0696 or Email: haley.ellison@flir.com. For high resolution images please go to www.raymarine.dk/media

COMMENT