5 grunde, hvorfor Raymarine Element hjælper dig med at blive en succesfuld fisker

5 grunde, hvorfor Raymarine Element hjælper dig med at blive en succesfuld fisker

Tuesday, January 8, 2019


NEW Element - Sonar GPS Multifunction Display | Raymarine by FLIR

Uanset om du er sportsfisker eller lystfisker, så er Raymarines nye ElementTMCHIRP Sonar/GPS-serie et effektivt nyt tool, der hjælper dig at finde og fange flere fisk. Raymarine Element er nem at eje og brugervenlig og hjælper dig med at blive en succesfuld fisker. Her er fem grunde hvorfor:

1. Glasbundsbåde er langt fra praktiske

Element viser dig undervandsverdenen i krystalklare, skarpe billeder ved hjælp af HyperVisionTM 1.2 megahertz sonarteknologi med utrolig høj opløsning og en enkelt alt-i-et transducer. HyperVision teknologien løfter CHIRP sonar, DownVision, SideVision og Raymarine RealVisonTM 3D sonar op på et højere niveau med præcisionsbilleder og identifikation af fisk, og hjælper dig at se og forstå undervandsstrukturer, vegetation, agn og fangstfisk i realtid med realistisk klarhed.

2. Skærmforsinkelse er virkelig irriterende

Element - Intuitive Controls | Raymarine - A Brand by FLIR

Element udmærker sig ved hidtil uset kraft og uovertruffen hastighed i sin kategori takket være en kraftfuld quad-core processor i hele serien af 7-, 9- og 12-tommers modeller. For dig som lystfisker betyder det øjeblikkelig opdatering af kort, lynhurtige side- og menuovergange samt jævn sonargengivelse i høj opløsning, uanset om du kører Raymarines RealVision 3D sonar, som giver et væld af informationer, eller alle fire sonarmoduler samtidigt.

3. Du kan gøre sjovere ting end at læse endnu en instruktionsbog

Element - LightHouse Sport OS | Raymarine - A Brand by FLIR

Element giver en overskuelig brugeroplevelse, der er designet med særligt henblik på fiskere. En overdimensioneret waypoint-knap gør det nemt og hurtigt at markere fisk, strukturer eller ethvert andet sted af interesse, mens de tre brugerprogrammerbare genvejstaster giver hurtig adgang til dine foretrukne sider eller visninger. LightHouse Sport operativsystemet har ikoner til almindelige fiskeriaktiviteter såsom udkastning, jigfiskeri, blinkfiskeri, som giver adgang til prækonfigurerede ekkolodsvisninger, der bedst understøtter disse teknikker. Elements intuitive lystfiskerorienterede betjening betyder mindre tid på at blive fortrolig med elektronikken og navigation i menuer og mere tid til at opdage det umiddelbare fiskevand.

4. Fantastisk fiskepladser er ikke altid angivet på kortet

Element - Make Your Own Maps | Raymarine - A Brand by FLIR

Element understøtter talrige alternativer til fiskerikort, herunder Navionics, LightHouse NC2 med fiskepladser, hvor der er særligt godt fiskeri, standardkort, C-MAP m.m. Men det bedste ved det er, at Element gør det nemt at oprette dine egne kort, mens du fisker eller er undervejs. Navionics SonarChart Live og Raymarine RealBathyTM optagelse af personlige ekkolodskort gør det muligt for Element at generere tilpassede kort, som andre fiskere ville ønske, de havde, men ikke har.

5. Du vil have det bedste, men du har stadig brug for penge til brændstof og agn

Element - Angler-Friendly Prices | Raymarine - A Brand by FLIR

Element giver dig Raymarines bedste fiskeriteknologier ved at tilbyde overlegen Raymarine ekkolod, uovertruffen hastighed, enkelhed samt mulighed for oprettelse af tilpassede kort til attraktive priser fra kun DKK 4,796.00

Vil du have markedets bedste ekkolods- og GPS-teknologier til fiskeri uden at bruge penge på et multifunktionsdisplay med funktioner, du aldrig bruger? Så udstyr din båd med det nye Element Ekkolod/GPS fra Raymarine og nyd succesen på vandet.

Yderligere oplysninger om Raymarine Element findes på Raymarine.com/Element.

COMMENT