Nyt Raymarine i70s-multifunktionsinstrument | Raymarine by FLIR

Nyt Raymarine i70s-multifunktionsinstrument

Thursday, June 30, 2016


Juni 2016  

I dag annoncerede Raymarine den nyeste version af deres populære farvemultifunktionsinstrument til sejlads, fiskeri eller krydstogt, the Raymarine i70s.

i70s er nem at tilpasse til en brugers personlige sejladsbehov fra traditionelle analoge skiver til ekstrastore digitale og grafiske displays, der giver fleksibiliteten til visning af de instrument- og navigationsdata, der er vigtigst for brugeren. i70s er nem at integrere i ethvert eksisterende Raymarine-instrumentsystem, eller brugerne kan etablere et netværk af i70s-displays og sensorer.

i70s har et elegant lavprofildesign, der supplerer designet i forbindelse med Raymarines eS og gS Series med en ekstra lysstærk 4,1” LCD-skærm, der er optisk forbundet for at give bedre kontrast og brede synsvinkler. i70s er styret af Raymarines eksklusive LightHouse-instrumentsoftware, og hyppigt brugte navigationsfunktioner er placeret lige ved brugerens fingerspidser.

Raymarine i70s muliggør også problemfri tilslutning til følgende netværk om bord:

  • Første generation SeaTalk-netværk ved brug af et SeaTalk til SeaTalkng-adapterkabel
  • Den aktuelle generation af SeaTalkng-netværk
  • NMEA2000-netværk ved hjælp af en SeaTalkng til DeviceNet-adapter
  • Foruden fleksible netværksegenskaber giver i70s mulighed for brugervalg af datakilder med henblik på integratioin med multisensornetværk

Få mere at vide om det nye Raymarine i70s ved at besøge www.raymarine.com/instruments

Nyt Raymarine i70s-multifunktionsinstrumentdisplay | Raymarine by FLIR  

COMMENT