Det nye RMK-10-tastatur bringer kontrolfunktionerne til dig

Nyt RMK-10-tastatur

Tuesday, February 21, 2017


Det helt nye RMK-10-fjerntastaturtilbehør bringer kontrolfunktionerne for dit LightHouse II-multifunkstionsdisplay helt til dine fingerspidser! Den ultrakompakte RMK-10, der er kompatibel med Raymarines a-, c-, e-, eS- og gS-seriens MFD'er, kan monteres i liggende og stående retning og passer ind så godt som alle steder.

RMK-10 er et værdifuldt ekstraudstyr på både i alle størrelser, fordi det kan monteres, så det er let at tilgå. Du behøver ikke at række hen over roret eller række op efter elektronikkabinetter over hovedet. Det efterligner tastaturet fra eS-seriens multifunktionsdisplays, såvel som dets intuitive Uni-Controller med rotationsknap og joystick. Med RMK-10 kan du få adgang til alle dit MFD's indstillinger og funktioner, og endda fjernstyre din Evolution-autopilot.

Om bord på hurtigtgående motorbåde kan RMK-10 monteres lige ved din båds ror og gashåndtag. Når du sejler hurtigt, har du ikke tid til at blive afledt af at skulle række ud efter diverse kontrolfunktioner. Brug RMK-10 til at bringe dem tættere til dig, så du ikke behøver at række ud for at foretage justeringer.

På krydstogtsbåde kan du overveje at montere den smalle RMK-10 lige på armen af din stol ved roret. Du kan have kontrol over Raymarines MFD'er og Evolution-autopilot uden at forlade stolen. I salonen kan du også montere RMK-10 i nærheden af din båds underholdningscenter. Forestil dig at være i stand til at se og styre dit MFD fjernbaseret på din store HDTV-skærm? Det er muligt ved hjælp af HDMI-udgangen på eS- og gS-serierne og RMK-10-tastaturet.

RMK-10 fungerer også glimrende på sejlbåde. Store MFD'er har fremragende sigtbarhed, selv når de er monteret i den anden ende af cockpittet eller ved kahytstrappen. Den kompakte RMK-10 lader dig få adgang til alle dit MFD's funktioner, uden du behøver at forlade roret.

RMK-10 kan endda kontrollere mere end ét MFD på det samme ror. Kaptajner og førstestyrmænd, der sejler store lystfartøjer, vil virkelig værdsætte muligheden for på logisk vis at bruge RMK-10 til at få adgang til samt styre flere MFD'er på tværs af roret i styrehuset. Så længe du kan se det, kan du styre det med RMK-10!

Få mere at vide om det nye RMK-10-fjerntastatur  

Det nye RMK-10-fjerntastatur | Raymarine by FLIR  

COMMENT