Raymarine DockSense Alert-teknologi vil være tilgængelig på udvalgte bådmodeller årgang 2021 fra Boston Whaler

Fredag den 7. februar 2020


Raymarine DockSense Alert-teknologi vil være tilgængelig på udvalgte bådmodeller årgang 2021 fra Boston Whaler | Raymarine - et mærke fra FLIR

En unik assisteret dockingløsning vil blive vist på den internationale bådudstilling i Miami i 2020


Docking af en båd kan være en stressende begivenhed. Vind, strømme og ukendte omgivelser kan konspirere for at teste færdigheder hos selv de mest erfarne sejlere. Efterfølgende skrammer, konsekvenser og nær-ved-ulykker i havnen kan være både pinlige og dyre.

DockSense Alert-teknologi | Raymarine - A Brand by FLIR

Ligesom de førerassisterende egenskaber i nutidens moderne biler detekterer, viser, og advarer Raymarine DockSense™ Alert-systemet kaptajnen om forhindringer omkring båden ved hjælp af FLIR maskinvisions kamerateknologi og videoanalyse. DockSense Alert-systemet består af et system med tre DockSense-kameraer med stereovisning og en central processor, der er forbundet til et Raymarine Axiom-display eller -netværk. DockSense Alert måler nøjagtigt afstandene til dokken, pæle og andre fortøjede fartøjer og giver visuelle indikatorer i realtid sammen med et live udsyn via et kamera på Raymarine Axiom multifunktionsskærme. Systemet giver også akustisk og visuel feedback for at advare kaptajnen i realtid om afstanden til genstande i nærheden af båden.

DockSense Alert-teknologi | Raymarine - A Brand by FLIR

Boston Whaler, den førende producent af synkefri fiskebåde til familien, har offentliggjort planer om at tilbyde Raymarine DockSense Alert-systemet som en fabriksinstalleret mulighed på udvalgte årgang 2021 bådmodeller med startdato senere i år. Partnerskabet med Raymarine er et eksempel på Boston Whalers fortsatte engagement i at tilbyde teknologier til sine kunder, der gør sejlads nemmere, mindre stressende og sjovere.

Besøgende på den internationale bådudstilling i Miami i 2020 har mulighed for at opleve Raymarine DockSense Alert-teknologi ombord på en Mercury-drevet Boston Whaler 380 Outrage på Pier 8, Slip 879.

For at få mere at vide på raymarine.com/docksense.