Raymarine modtager DAME Award for YachtSense Link 4G marinerouter

En multifunktionel marine-mobilrouter, der gør det muligt for sejlere at bevare kontakten


Fareham, Storbritannien – Det er med stor glæde, at Raymarine meddeler, at deres marinerouter YachtSense Link har modtaget 2022 DAME Award i kategorien "Marineelektronik og marinerelateret software". Denne innovative enhed er en multifunktionel mobil marinerouter, der er udstyret med Raynet Ethernet-porte, mobil bredbåndsforbindelse og onboard Wi-Fi. Prisen, der blev offentliggjort under den internationale METSTRADE-udstilling, blev tildelt af en blanding af eksperter, der søger at anerkende fremragende produkter, der bliver vurderet ud fra det overordnede design, fremstillingskvalitet, funktionalitet og brug af materialer.

Gregoire Outters, administrerende direktør hos Raymarine, siger: "Vi er meget glade for at blive udpeget som vinder af 2022 DAME Awards. Vi stræber konstant efter at levere højtydende systemer, der gør sejlads mere stressfri, og hvor konnektivitet ombord er afgørende. Det glæder os at blive anerkendt for YachtSense Link, som er en integreret del af det nye YachtSense Ecosystem, der muliggør fuldstændig integration ombord og fra borde for at skabe et smart hjem på vandet."

YachtSense Link giver besætning og familie mulighed for at forbinde Axiom®-skærme, telefoner, tabletter og pc'er til et samlet netværk om bord. Den skifter automatisk mellem marina Wi-Fi og mobile netværk for at sikre, at du altid er forbundet. Brugere kan også kombinere YachtSense Link med Raymarine mobilappen for at få fjernadgang til Raymarine netværket og nyde den ekstra sikkerhed ved ekstern overvågning af fartøjet med GeoFence. YachtSense Link har også digital switching/overvågningskanaler med lav spænding til styring og overvågning af elektriske enheder om bord såsom pumper, batterier, belysning og meget mere. YachtSense Link er sammen med et væld af produkter fra Raymarines portefølje at finde på stand nummer 01.111 under METSTRADE-udstillingen.