Nyt Produkt: CPT-S indlimnings transducer

Mandag, den 18. januar 2021


Nyt produkt: CPT-S indlimnings transducer | Marine Electronics by Raymarine

CPT-S indlimnings transduceren er ideel til RIB både og trailer både

Den nye CPT-S er en indlimnings transducer, der er enkel at installere i ikke-massive glasfiberskrog. CPTS-S indlimnings transduceren, der er ideel til sejlads, krydstogt og små motorbåde, understøtter CHIRP-ekkolodsoperationer og er centreret på 200 kHz frekvensbåndet. Dette er den perfekte transducer, hvis du er på udkig efter pålidelig ydelse i dybden, nem installation og lejlighedsvis søgning efter fisk.

Hvis dit skrogs bundrejsning er mellem 0 og 25 grader, vil CPT-S indlimnings transduceren virke for dig. CPT-S indlimnings transduceren har et innovativt rør til transducerhuset, der kan skæres til for at tilpasses varierende bundrejsningsvinkler, hvilket forenkler installationen

CPT-S indlimnings transduceren forbindes direkte til Element S og forbindes til Axiom RV og Element HV ved hjælp af følgende adaptere, A80490 (Axiom) eller A80559 (Element HV).

Gennemse det fulde udvalg af CPT-S transducere her

Direkte forbindelse til Element-S-modeller | Marine Electronics by Raymarine

CPT-S indlimnings transduceren har en direkte forbindelse til Element-S modeller og er kompatibel med Axiom, Axiom+ og Axiom Pro-familien af MFD'er ved hjælp af A80490 adapterkablet.