Raymarine – til sejlere, fra sejlere

Raymarine – til sejlere, fra sejlere

Wednesday, September 11, 2019


cruising-case-study-1

Underrubrik: Raymarines produktudvalg udnytter professionelle søfolks praktiske erfaring og ekspertise for at gøre sejlads “nemmere, sikrere og lettere” for både fritidssejlere og klubracere

Nogle gange kan tursejlere blive så opslugt af detaljerne, at de glemmer at have det rart. Alting som hjælper sejlere med at værdsætte turen ude på vandet og føle sig trygge, er uvurderlig – og det er her, at Raymarine kommer ind i billedet.

cruising-case-study-2

“Vi stræber efter at levere løsninger, der gør sejlads nemmere, sikrere og lettere,” understreger Greg Wells, Raymarines EMEA OEM salgschef. “Enkle brugergrænseflader og plug and play-produkter. I tursejladsens verden handler det hele tiden om, hvad der sker rundt omkring dig på et givet tidspunkt. Produkterne vi har for det er Dopplerradar, AIS og navigationsskærme med mange forskellige funktioner. De er alle designet med henblik på at kunne integreres med hinanden uden problemer, øge din bevidsthed og gøre din tid på vandet afslappet og stressfri.”

Will Sayer, Raymarines Global Product Manager, roser i høje toner de fordele, som LightHouse 3Raymarines LightHouse 3-operativsystemet tilbyder tursejlere. De seneste opdateringer til LightHouse-operativsystemet, inklusive den seneste LightHouse Bermuda, omfatter flere end 25 nye funktioner, herunder et live-display med visning af dynamiske laylinjer på navigationssøkortet og integrerede nye sæt af polære præstationsdata for over 200 sejlbådsmodeller.

“Man kan indtaste faste vendevinkler eller bruge polære data,” siger Will, “og det er meget ligetil. Du vælger blot din båd eller en, der ligner den, på en lang liste, som vi allerede har oprettet. Den kan give dig mål, vendevinkler og flere præstationsrelaterede data – og igen drejer det hele sig om at gøre livet enklere og mere intuitivt.”

Will er lige så entusiastisk over Raymarines næste generations Quantum 2 CHIRP radar. “En af de umiddelbare fordele ved denne radar er, at den anvender Doppler kollisionsafværgelsesteknologi. I det øjeblik, man ser et mål, får det en farvekode, så man kan se, om det nærmer sig eller flytter sig i den modsatte retning.”

cruising-case-study-3

“Det fantastiske ved Doppler er,” tilføjer Greg, “er at den aktiveres øjeblikkelig; praktisk talt er der ingen opstartstid, ingen forsinkelse, den fungerer direkte og viser dig med det samme, hvor farerne er. Den registrerer selv farer, du har ikke har opdaget endnu.”

Will og Greg lyser op, når de taler om Raymarines AR200 Augmented Reality Sensor, som muliggør anvendelsen af ClearCruise Augmented Reality-skærmen i kombination med et kompatibelt IP-kamera, og overlejrer objekter direkte på Raymarines Axiom multifunktionsskærme. “Med ClearCruise AR slipper du for alle misforståelser, når du sejler ind i en ny havn, bugt eller et nyt sted,” siger Will. “Hvis du fx søger efter en bestemt bøje, kan du nu se den på skærmen lige foran dig, forsynet med en smuk label.”

cruising-case-study-4

“En yderligere fordel ved AR på sejlbåde er, at ClearCruise-teknologien identificerer og viser objekter, selv om de er skjulte for dig bagom sejlene,” siger Greg. “Det er fint at vide, at der er noget andet, der passer på dig.”

Tilføj det forbedrede sejladsdisplay i den seneste version af LightHouse med præstationsforbedrende funktioner, som omfatter en ny dynamisk vindmåler samt indikatorer for distance og tid til vending, så bliver det lyseklart, at Raymarine har sørget for alt det, man skal bruge, når det gælder om at forbedre sejloplevelsen.

COMMENT