Augmented Reality-app fås nu til Raymarine Dragonfly-PRO systemer

Augmented Reality-app fås nu til Raymarine Dragonfly-PRO systemer

Friday, November 25, 2016


Den nye Dragonfly smartphone-app | Raymarine fra FLIR

Hos Raymarine er vi glade for at kunne præsentere en helt ny version af vores populære Wi-Fish mobil-app til brug med Dragonfly-Pro og Wi-Fish CHIRP-sonarsystemer. Appen er blevet udvidet og omfatter nu Augmented Reality-visning af dine gemte rutepunkter og fiske hot-spots.

Appen bruger GPS'en, kompasset og kameraet i din smartphone eller tablet til at vise præcist, hvor du er i forhold til dine gemte rutepunkter. Navnet, symbolet, retningen og rækkevidden for hvert rutepunkt vises som en dynamisk skabelon i en realtidsvisning af vandvejen foran dig.

Dragonfly-app - indstil søgeren | Raymarine fra FLIR

Augmented Reality-visning viser dig dine gemte rutepunkter som en dynamisk skabelon i en realtidsvisning af vandet gennem 360°  

Panorér blot din smartphone eller tablet 360° over horisonten, og de præcise positioner på dine rutepunkter vises live på kameraet. Det gør det nemmere end nogensinde før at finde dine favoritfiskesteder og navigere direkte hen til dem!

Vi har også tilføjet en mobilvenlig kortvisning til appen. Du kan nu se din placering i fugleperspektiv med alle dine rutepunkter plottet ind, lige her på din smartphone. Du kan let vælge din destination og se den på kortet eller i indstillingen Augmented Reality. Appen synkroniserer nu også dine gemte rutepunkter ved at bruge Dragonfly-PRO's Wi-Fi-forbindelse, så dine rutepunkter altid er tilgængelige - også selv om du er væk fra båden.

Den nye Dragonfly smartphone-app | Raymarine fra FLIR  
Den nye Dragonfly smartphone-app | Raymarine fra FLIR  
Den nye Dragonfly smartphone-app | Raymarine fra FLIR  

Ny Wi-Fish-app View Switcher (venstre), Augmented Reality View (midt) og Map View (højre)  

Og ikke mindst, så indeholder den forbedrede Wi-Fish-app en ny View-Switcher-menu med et større valg af måder, hvorpå du kan se din CHIRP DownVision™, fiskesøgende sonar, augmented reality view, map view og kombinationsvisninger. Du kan i lighed med tidligere sætte sonaren på pause og spole tilbage, ligesom du kan tage skærmbilleder og dele dem fra din mobile enhed.

For at bruge tilstanden Augmented Reality skal du køre den nye Wi-Fish-app på en smartphone eller tablet med GPS'en aktiveret. En tablet uden indbygget GPS vil stadig være i stand til at tilgå alle appens sonarfunktioner, men vil ikke være i stand til at skifte til tilstanden Augmented reality.

Den opdaterede Wi-Fish mobil-app fås nu i Apple iTunes App Store til iPhone- og iPad-enheder. Android-versioner af appen vil snart kunne fås i deres respektive butikker. Wi-Fish-appen er gratis og arbejder sammen med Dragonfly 4-PRO, 5-PRO, 7-PRO og Wi-Fish Wi-Fi-sonarsystem.

Ud over at downloade den nye app til din mobile enhed skal ejere af Dragonfly-PRO også opdatere deres sonars software til version 12.10, som fås på www.raymarine.com/software.

Følg med udviklingen! Sæt båden i vandet med den nye Dragonfly Wi-Fish-app allerede i dag!

COMMENT