Raymarine Ray91 modulært dobbeltstations VHF-radiosystem med AIS

NY - Ray91 modulært dobbeltstations VHF-radiosystem med AIS | Raymarine - A Brand by FLIR

Ray91 er en modulær VHF-radio, der bringer dobbeltstationskommunikation og trafikstyring op på et helt nyt niveau af kraft, ydeevne og fleksibilitet. Ray91 er et black-box design med en transceiver, der skjules ude af syne, mens det ergonomiske RayMic-håndsæt og den fjernbetjente højttaler giver fuld kontrol over radioen med krystalklar lyd.

Fås nu med et valgfrit trådløst håndsæt. Læs mere

RAY91 FUNKTIONER

Hovedfunktioner

  • Black-box, VHF-radio med dual-station
  • Klasse B modtager med indbygget automatisk identifikationssystem (AIS)
  • NYT - kan fås med trådløst håndsæt og aktiv højttaler
  • Kablet håndsæt og passiv højttaler inkluderet
  • Kan udvides til 2 RayMic-håndsæt
  • Indbygget megafon og tågesignalgenerator
  • Valgfri ekstern GPS-modtager og digitalt selektivt opkald i D-klasse
  • Enkelt NMEA2000 og NMEA0183 netværk

Ray91 er også udstyret med et integreret automatisk identifikationssystem (AIS). Brug Ray91 til at modtage navigations- og sikkerhedsmeddelelser fra nærliggende både med AIS-udstyr og del dem via NMEA2000 eller NMEA0183 med kompatible MFD'er. AIS-udstyrede både kan nemt identificeres sammen med skibets navn, kurs, hastighed, CPA og andre rejseoplysninger.

RAY91 FUNKTIONER

Kommunikationskraftcenter

Ray91 er udstyret med en kraftfuld 25 watt sender og elektronik i kommerciel kvalitet med lang levetid og uovertruffen ydelse. Kanalscanning, dual-watch, tri-watch og vejralarm er standard. Radio med digitalt selektivt opkald i D-klasse og integreret GPS gør det nemt at opsætte avancerede funktioner, sikkerhed og opkald. Du skal blot indtaste din båds MMSI-nummer under opsætningen, og så er du klar til at tage afsted. For anvendelse af GPS er det påkrævet med den passive GA150 GPS-antenne (ekstraudstyr).

Positionssporing

Brug Ray91's positionssporingsfunktion til at holde øje med op til 5 nærliggende DSC-udstyrede både. Deres positioner deles automatisk med dit Raymarine MFD. Hold øje med andre både i din sejladsgruppe, overvåg både af interesse, eller styr din lokale flåde. I Europa understøtter Ray91 ATIS systemet på farbare indre vandveje.

Megafon

Ray91's indbyggede megafon vil få dig hørt på dækket og ud over havnen. Tilslut et valgfrit signalhorn og gør din tilstedeværelse bemærket med 30 watt lydudgang plus 2-vejs talkback. Når det bliver tåget, kan megafonen indstilles til automatisk at afgive de påkrævede tågesignaler for motor- og sejlbåde under sejlads og for anker.

Vandtæt og robust

Ray91 transceiverenheden er støbt i massivt aluminium for at være modstandsdygtig over for slag og vibrationer og have maksimal varmebortledelse. RayMic-håndsættet har stærk bagbelysning for nem visning under alle forhold, og de ekstra store knapper giver et sikkert greb med nem adgang til de almindeligt anvendte funktioner.

Ray91 systemet inkluderer 1 kablet håndsæt og 1 passivt højttalersæt. Udvid dit system med en ekstra kablet station for at bevare kommunikationen fra fisketårnet, den flyvende bro, roret, salonen eller endda i kahytterne!

Uanset hvor lille eller stor båden er, har Ray91 fra Raymarine al den kraft og ydelse, som du har brug for til kommunikation, sikkerhed og årvågenhed på vandet.