Raymarine Ray90 modulært dobbeltstations VHF-radiosystem

NY - Ray90 modulært dobbeltstations VHF-radiosystem | Raymarine - A Brand by FLIR

Raymarines fastmonterede og modulære Ray90 VHF-radio bringer multistationskommunikation op på et helt nyt niveau af kraft, ydeevne og fleksibilitet. Ray90 er et black-box design med en transceiver, der skjules ude af syne, mens det ergonomiske RayMic-håndsæt og den fjernbetjente højttaler giver fuld kontrol over radioen med krystalklar lyd.

Fås nu med et valgfrit trådløst håndsæt. Læs mere

RAY90 FUNKTIONER

Hovedfunktioner

  • Black-box, VHF-radio med multistation
  • NYT - kan fås med trådløst håndsæt og aktiv højttaler
  • Kablet håndsæt og passiv højttaler inkluderet
  • Kan udvides til 2 håndsæt
  • Indbygget megafon og tågesignalgenerator
  • Valgfri ekstern GPS
  • Enkelt NMEA2000 og NMEA0183 netværk

Ray90 er udstyret med en kraftfuld 25 watt sender og elektronik i kommerciel kvalitet med lang levetid og uovertruffen ydelse. Kanalscanning, dual-watch, tri-watch og vejralarm er standard. Radio med digitalt selektivt opkald i D-klasse og integreret GPS gør det nemt at opsætte avancerede funktioner, sikkerhed og opkald. Du skal blot indtaste din båds MMSI-nummer under opsætningen, og så er du klar til at tage afsted. For anvendelse af GPS er det påkrævet med den passive GA150 GPS-antenne (ekstraudstyr).

RAY90 FUNKTIONER

Positionssporing

Brug Ray90's positionssporingsfunktion til at holde øje med op til 5 nærliggende DSC-udstyrede både. Deres positioner deles automatisk med dit Raymarine MFD. Hold øje med andre både i din sejladsgruppe, overvåg både af interesse, eller styr din lokale flåde. I Europa understøtter Ray90 ATIS systemet på farbare indre vandveje.

Megafon

Ray90's indbyggede megafon vil få dig hørt på dækket og ud over havnen. Tilslut et valgfrit signalhorn og gør din tilstedeværelse bemærket med 30 watt lydudgang plus 2-vejs talkback. Når det bliver tåget, kan megafonen også indstilles til automatisk at afgive de påkrævede tågesignaler for motor- og sejlbåde under sejlads og for anker.

Vandtæt og robust

Ray90 transceiverenheden er støbt i massivt aluminium for at være modstandsdygtig over for slag og vibrationer og have maksimal varmebortledelse. RayMic-håndsættet har stærk bagbelysning for nem visning under alle forhold, og de ekstra store knapper giver et sikkert greb med nem adgang til de almindeligt anvendte funktioner.

Udvid dit system

Ray90 systemet inkluderer 1 kablet håndsæt og 1 passivt højttalersæt. Udvid dit system med et ekstra RayMic-håndsæt og fjernhøjttaler. Til støjende omgivelser bør man vælge den aktive fjernhøjttaler (ekstraudstyr). Uanset hvor lille eller stor båden er, har Ray90 al den kraft og ydelse, som du har brug for til essentiel kommunikation på vandet.