Marineelektronik til sejlads | Marine Electronics by Raymarine

Udviklet til at yde det bedste inden for visuel navigation


Efter mere end 40 år med innovationer og dokumenterede resultater inden for sejlads, er Raymarines produkter utvivlsomt et betroet medlem af din besætning. Fra den kraftfulde Axiom-multifunktionsskærm over prisbelønnede Evolution-autopiloter, kompakte men kraftfulde Raymarine i40-instrumentdisplays til avancerede Raymarine i70s-instrumentdisplays med store skærme, har Raymarine løsningen, uanset hvad dine behov inden for sejlads måtte være.

MARINEELEKTRONIK TIL SEJLADS

SØKORT OG MOBILAPPLIKATIONER

Raymarines navigationsskærme giver dig muligheden for at udforske, planlægge og navigere på det åbne hav med pålidelighed. Højdefinitionsskærme og quad-core-ydelse bringer elektroniske søkort fra førende kortproducenter til live. Nyd vektordiagrammer med fuld funktionalitet, rasterkort i høj kvalitet, samt avancerede funktioner såsom 3D-kort, satellitoverlejringer og automatiske routingmuligheder.


Navionics-søkort

Navionics søkort er den essentielle kartografiske reference for sejlere over hele verden med nøjagtige og grundigt udarbejdede søkort over have, søer og havområder. Lav dine egne søkort med SonarChart live, synkroniser dine styringspunkter og ruter med Navionics Boating App, eller kom til din næste destination med automatisk havn-til-havn-ruteopbygning.

C-MAP-søkort

C-MAP, der er førende inden for digitale søkort til professionelt brug og fritidsbrug, er verdenskendt for nøjagtige og letforståelige kortprodukter, herunder C-MAP Essentials og 4D-MAX+ Premium søkort. Nyd de avancerede funktioner såsom understøttelse af 3D, satellit-overlejring og rastersøkort.

Raymarine LightHouse-søkort

Raymarine LightHouse-søkort er et produktbibliotek med digitale raster- og vektorsøkort fra Raymarine og førende kortproducenter såsom IMRAY, Delius Klasing og Solteknik HB.

SeaPilot-søkort

Seapilot mobilapp, der nu en del af Raymarine-familien, kombinerer navigationsfunktioner i professionel kvalitet med en enkel og ukompliceret brugeroplevelse. Seapilot, en fuldt udrustet navigationsapp, tilbyder styringspunkts- og ruteplanlægning samt navigation, AIS-overlejringer, GRIB-vejrudsigt og avanceret automatisk ruteopbygning.

SE SØKORT