Marineelektronik til førstehjælpsydere | Marine Electronics by Raymarine

Løsninger til maritime nødhjælpsydere og retshåndhævelse


Marineelektroniksystemer fra FLIR og Raymarine er meget mere end blot nattesyn og navigation. Vores løsninger er kraft-multiplikatorer, der tillader dig at se mere og gøre mere på alle patruljeringer. Robust, effektiv og brugervenlig - din elektronik giver forbedret sikkerhed, opmærksomhed og forbundethed for at gøre hver mission til en succes.

MARINEELEKTRONIK TIL NØDHJÆLPSYDERE

LIGHTHOUSE OS TIL FØRSTEHJÆLPSYDERE

Raymarines LightHouse-operativsystem er den kraftfulde men enkle brugergrænseflade, der fungerer på alle MFD'er. Med en smartphones enkelhed bruger LightHouse OS en intuitiv app-baseret brugerflade, der svarer til de populære mobile enheder. Du skal blot berøre appen på MFD'ens startskærm, og du får øjeblikkelig adgang til dine oplysninger.

LightHouse OS understøtter uafhængigt brugertilpassede brugerprofiler, så de individuelle operatører kan gemme deres foretrukne opsætninger og indstillinger for øjeblikkelig genkaldelse, når de er på vagt. Systemadministratorer kan også vælge at placere alle brugere i en standardprofil for at sikre overensstemmelse.

LÆS MERE OM LIGHTHOUSE