RMK-10 Fjerntastatur

RMK-10 Fuld kontrol over Raymarines multifunktionsdisplay | Raymarine by FLIR

Det nye Raymarine RMK-10-fjerntastatur er et ultrakompakt, kabelbaseret tastaturtilbehør, der giver fuld kontrol over a-seriens, c-seriens, e-seriens, eS-seriens og gS-seriens multifunktionsdisplays (MFD'er) fra enhver monteringsplacering.

NYE RMK-10-FUNKTIONER

NYT RMK-10-fjerntastatur

Det fuldt bagbelyste RMK-10 inkluderer dedikerede taster for hjem, menu, zoom ind/ud, vindueskontrol, navigationspunktsstyring, strøm/lysstyrke såvel som Evolution-autopilotstyring.

RMK-10 har også de samme multifunktions-drejeregulatorer med den integrerede track-pad, der findes på eS-seriens multifunktionsdisplays

RMK-10 kan overflademonteres eller monteres via planforsænkning og er tilgængelig med tastflader til horisontal eller vertikal installation. Det giver dig fleksibiliteten til at installere RMK-10 så godt som hvor som helst.

NYT RMK-10-fjerntastatur | Raymarine by FLIR

Fleksible monteringsmuligheder

RMK-10-fjerntastaturets monteringsmuligheder | Raymarine by FLIR

RMK-10's monteringsmuligheder

RMK-10 er den perfekte løsning for styring af dit MFD, der er monteret uden for rækkevidde eller i elektronikkabinetter over hovedet. I stedet for at du skal række ud efter MFD, bringer RMK-10 systemets kontrolfunktioner til dig.

For ultimativ bekvemmelighed kan du montere RMK-10 i armlænet på din foretrukne stol ved roret. Nu er det let at læne sig tilbage, slappe af og nyde turen med autopilot, mens du samtidigt er i stand til at interagere med dit navigationssystem.

RMK-10 er også fremragende til at bringe fjernstyrede systemkontrolfunktioner til sekundære monitorer og integrerede LCD-tv'er, der er tilsluttet via en VGA- eller HDMI-udgang på udvalgte skærme i e-serien, eS-serien og gS-serien. Nu kan du se og styre dit Raymarine-navigationssystem fra et navigationspanel under dæk, i salonen eller i en kahyt.

Netværksegenskaber og kontrol

Ved at benytte Raymarines RayNet-højhastighedsnetværk kan RMK-10 sættes op til at styre et enkelt multifunktionsdisplay eller flere displays, der er monteret det samme sted. Når du styrer flere displays på det samme ror, giver RMK-10 problemfri kontrol på tværs af alle dine displays.

Ved anvendelse sammen med a-seriens eller gS-seriens multitouch-displays giver RMK-10 via HybridTouch™ kontrol over alle disse produkter. RMK-10 integreres problemfrit med LightHouse II-brugergrænsefladen og muliggør, at navigationssystemet bliver betjent blot ved hjælp af berøring, ved hjælp af tastatur eller en kombination heraf.

Raymarine LightHouse II-brugergrænseflade | Raymarine by FLIR