LightHouse 3 operativsystem - 3.9 Softwareopdatering

LightHouse 3 operativsystem - 3.9 Softwareopdatering | Raymarine by FLIR

Annapolis, Amerikas sejlerhovedstad, er den nye navnefælle til LightHouse 3 version 3.9 og omfatter mere end 25 nye funktioner for sejlere, fritidssejlere og fiskere. Denne opdatering er nu tilgængelig til Axiom, Axiom Pro, Axiom XL, eS-seriens og gS-seriens MDF'er.

Se, hvad der er i LightHouse 3 Annapolis? Vi håber, at du vil være enig i, at der er noget for enhver! Læs videre for at lære alt om det.

Nye kapsejladsfunktioner

Sejlfunktioner til fritidssejlere og kapsejlere

LightHouse Annapolis omfatter et nyt sortiment af kapsejladsfunktioner til LightHouse 3, herunder laylinjer, polarer og nye avancerede datavisninger.

LightHouse 3.9 softwareopdatering - Indbyggede polære præstationsdata | Raymarine - A Brand by FLIR

Online laylinjedisplay

LightHouse 3.9 Annapolis understøtter visning af dynamiske laylinjer på navigationssøkortet. Sejlads langs laylinjer maksimerer bådens VMG (Velocity made good) til luvart, hvilket gør sejlads mod vinden så effektiv som muligt. Laylinjer kan konfigureres til at vise data fra en præstationsprofil ved hjælp af faste vinkler eller fra polære præstationsdata.

LightHouse 3.9 softwareopdatering - Indbyggede polære præstationsdata | Raymarine - A Brand by FLIR

Indbyggede polære præstationsdata

LightHouse 3.9 Annapolis inkluderer indbygget polarer til mere end 200 populære modeller på sejlbåde. Vælg dit mærke og din model, og nyd optimerede laylinjer, der er specifikke for din bådmodel. Ambitiøse præstationsmål vises i den nyligt forbedrede applikation til instrumentbrættet.

LightHouse 3.9 softwareopdatering - Instrumentbræts-app og drejeknapper til sejlads | Raymarine - A Brand by FLIR

Instrumentbræts-app og drejeknapper til sejlads

Instrumentbræts-appen er opgraderet med nye sejlspecifikke elementer, der fungerer sammen med laylinjer på din kortplotter. Nye dataelementer og drejeknapindikatorer viser dig, hvilken retning der skal styres for at maksimere din VMG til luv. Trimning af sejl til optimal præstation er nu lettere end nogensinde før!

Nye fiskerifunktioner

Fiskerifunktioner til fiskere overalt

LightHouse Annapolis indeholder forbedringer til Raymarines prisvindende Axiom-system med realtidshydrografiske søkort og klem-for-at-zoome sonar og kontrol til områdeskift.

LightHouse 3.9 Softwareopdatering - Realtids konturmappegenerator | Raymarine - A Brand by FLIR

RealBathy™ konturkortlægning (kun Axiom)

RealBathy lader dig opbygge detaljerede hydrografiske søkort i realtid. Ved brug af data fra Axioms GPS og sonar tegner RealBathy detaljerede dybdekonturer i ethvert vandområde. Bedst af alt er, at RealBathy ikke kræver noget kortkøb eller abonnement. Du skal blot søsætte din båd i et hvilket som helst vandområde, indsætte et hukommelseskort med fri plads og begynde at lave kort!

Klemmestyring af sonar og kontrol til områdeskift

LightHouse 3.9 Annapolis understøtter nu intuitiv klem-for-at-zoome trykfølsom skærmstyring såvel som tryk-og-træk for områdeskift. Med klem-for-at-zoome kan du forstørre sonarbilledet for at se yderligere detaljer og opløsning af undervandsmål. Zoomfunktionen har ubegrænset justerbarhed op til 8X forstørrelse. Du kan også trykke og trække sonarbilledet for at skubbe det op eller ned for at undersøge en mindre del af vandsøjlen med flere detaljer.

LightHouse 3.9 softwareopdatering - Sonar klem- og kontrol til områdeskift | Raymarine - A Brand by FLIR

Integration af nye forbedringer

Integrationsfunktion med teknologipartnere

Softwareopdatering til LightHouse 3.9 - Integration af Yamaha Command Link Plus - A Brand by FLIR

Integration af Yamaha Command Link Plus

Overvågning af status for dine Yamaha-motorer er lige blevet nemmere end nogensinde før takket være integration af det nye Command Link Plus til LightHouse 3 Annapolis. Systemet, der er certificeret af Yamaha, overvåger op til 4 motorer og tanke og batterier i en ny Yamaha-app.

Support af SR200 SiriusXM Marine Weather Receiver (Axiom Exclusive)

Den nye SR200 InfoLINK-modtager gør det muligt at modtage SiriusXM Marine Weather for kunder i Nordamerika. SR200 fungerer kun sammen med modellerne Axiom, Axiom Pro og Axiom XL.

LightHouse 3.9 Annapolis bevarer stadig fuld kompatibilitet med SR150-modtageren, som kan anvendes sammen med alle Axiom-modeller samt eS- og gS-seriens systemer.

LightHouse 3.9 softwareopdatering - Support til SR200 SiriusXM Marine Weather Receiver | Raymarine - A Brand by FLIR

Yderligere funktioner og egenskaber

Raymarine forpligter sig til konstant at forbedre deres produkter. De yderligere systemudvidelser i LightHouse 3 Annapolis giver os også mulighed for at rette fejl, der er blevet rapporteret til os. En komplet liste over forbedringer og fejlrettelser offentliggøres på Raymarine.com under afsnittet Support. Højdepunkterne i denne version omfatter:

  • UAV-app: LightHouse 3.9 understøtter nu dronerne DJI Mavic 2 Pro og Mavic 2 Zoom
  • Lyd-app: Multi-Zone niveaukontrol af lydstyrke tilføjet til FUSION marine source-enheder
  • Instrumentbræts-app: Navn, overvågning og kalibrering af Oceanic digitale ekkolod til tankniveau
  • Videoafspiller: Afspilning af videostreaming optaget fra video-over-IP marine- og termiske kameraer
  • ClearCruise AR-overlæg kan nu slås fra for kameraer, såsom dem der er i motorrum og indvendige rum
  • Sprogunderstøttelse: valg af estisk er nu tilgængeligt