LIGHTHOUSE 3

Edgartown - v3.13 opdatering


Edgartown (v3.13) er Raymarines seneste softwareversion til Axiom LightHouse 3-systemer. Opkaldt efter den maleriske havn på øen Martha's Vineyard i Massachusetts, bringer denne opdatering flere nye funktioner og muligheder til Axiom-, Axiom+-, Axiom Pro- og Axiom XL-systemerne.

Nøgle funktioner og kapacitet


Nye funktioner

  • Raymarine LightHouse support til søkort
  • CZone digital omskiftning Plug & Play
  • OSCAR antikollisionssystem-app
  • AnyDesk fjernadgangs-app
  • S63 krypteret understøttelse af søkort, S52 skærmformat

Forbedringer og fejlrettelser

  • Ny radaroverlejringspalette i fulde farver
  • Synkronisering af radarens rækkevidde
  • Ikoner for navigationspunkter på Radar PPI

NYE FUNKTIONER


Raymarine LightHouse support til søkort

LightHouse Edgartown er klar til Raymarines helt nye LightHouse søkort-katalog, der ankommer i 2021. LightHouse-søkort kan købes online og downloades direkte til Axioms interne hukommelse eller til et brugerleveret microSD-kort. Søkort er enten tilgængelige fra Raymarines søkortbutik eller fra RayConnect-appen til Apple og Android mobile enheder.

CZone digital omskiftning Plug & Play

Axiom-systemer understøtter nu CZones auto-populate-funktion. Dette giver brugerne mulighed for at opbygge kontrolsider for grundlæggende kredsløbskontrol direkte på Axiom uden behov for en dedikeret grafikfil. Selvfølgelig kan bådbyggere og systemintegratorer, der er på udkig efter et meget tilpasset layout, stadig oprette sider ved hjælp af et dedikeret grafikværktøj. Grænsefladen understøtter page hopping og rig, brugerdefineret grafik.

OSCAR antikollisionssystem-app

LightHouse Edgartown omfatter OSCAR antikollisionssystem-appen. Dette gør det muligt for Axiom-systemer at vise billeder fra OSCAR-kamerasystemet med kunstig vision. OSCAR identificerer flydende genstande på bådens vej for at reducere risikoen for kollision til søs. For yderligere oplysninger besøg www.oscar-navigation.com.

AnyDesk fjernadgangs-app

Det nye til LightHouse Edgartown er AnyDesk Remote Desktop-appen. AnyDesk giver fjernadgang til Axiom-skærmen via internettet. AnyDesk kan bruges til træning, fejlfinding og fjernkonfiguration af systemet. Besøg www.anydesk.com for flere oplysninger.

S63 krypteret understøttelse af søkort, S52 skærmformat

LightHouse 3.13 Edgartown udvider den brede vifte af kompatible søkort, der er tilgængelige for Axiom-brugere, med tilføjelse af understøttelse af S57 og S63 krypterede søkort. Disse søkort fra det officielle hydrografiske kontor (HO) bruges oftest om bord på store lystfartøjer, kommercielle fartøjer og statsfartøjer, der er underlagt officielle transportkrav.

FORBEDRINGER OG FEJLRETTELSER


LightHouse 3.13 EdgerTown - radaroverlejring i fulde farver | Marine Electronics by Raymarine

Ny radaroverlejringspalette i fulde farver

Axiom-brugere kan nu vælge at få vist radaroverlejring i rød, sort, lilla eller fulde farver. I tilstanden Sande farver bruger radaren 256 farver til at skelne mellem svage og stærke radarmål.

LightHouse 3.13 EdgerTown - synkronisering af radarens dækningsområde | Marine Electronics by Raymarine

Synkronisering af radarens rækkevidde

Optimerer automatisk radarens rækkevidde, så du får den bedste visning, når du overlejrer søkortet.

LightHouse 3.13 EdgerTown - Ikoner for navigationspunkter på radar PPI | Marine Electronics by Raymarine

Ikoner for navigationspunkter på Radar PPI

LightHouse 3 understøtter nu live visning på radarskærmen af ikoner for nærliggende navigationspunkter.

SOFTWAREHISTORIK

Besøg Axiom-seriens LightHouse 3 softwarehistorikside for den fulde liste over nye funktioner, forbedringer og rettelser.

RESSOURCER

VEJLEDNINGER OG DOKUMENTER