Raymarine LightHouse 3 - ofte stillede spørgsmål | Raymarine by FLIR

Raymarine LightHouse 3 - ofte stillede spørgsmål

Tilbage til LightHouse 3.11-startsiden

Svar. LightHouse 3.3 er fyldt med mange spændende nye funktioner til både Axiom og Axiom Pro, herunder:

Fuldt netværk med eS- og gS-seriernes multifunktionsskærme (opgraderet til LightHouse 3.3)

AIS Radarmåloverlejring

Skærm med radarrelative bevægelser af radarspor

Kortplotterens vejrtilstand understøtter SiriusXM Marine Weather (SR150 modtager)

Navionics plotter sync. LightHouse 3 synkroniserer via Wi-Fi med din Navionics sejladsapp

 • Aktiver og forny din seneste dataabonnement
 • Søkortopdateringer direkte til din MFD via appen
 • Synkronisering af waypoints, ruter og trackspor

Softwareopgraderinger til perifere følere (radarscannere, ekkolodmoduler osv.)

Ekkolodforbedringer inklusive:

 • Justeringer af historikfølsomhed på RealVision 3D ekkolod
 • RealVision 3D dybde- og intensitetsskala på nettet
 • Flydende rækkevidde og overgang
 • Hurtig genvej til omgående deaktivering af alle ekkolodsendere

MFD-skærms spændingsdata til datafeltsoverlejring eller instrumentbræt-app

Forbedret diagnosticering, herunder detaljerede lister over netværksenheder

Nye sprog: bulgarsk, hebræisk, ungarsk, thai.

Se LightHouse 3.3-siden på raymarine.com for flere oplysninger om disse nye funktioner.

Ja! LightHouse 3.3 er nu tilgængelig til Raymarine eS-seriens og gS-seriens multifunktionsdisplays. Når de er opgraderet, kan disse MFD'er uden problemer netværke og dele funktioner med Axiom og Axiom Pro MFD'er.

Nej. Konfigurationsfilerne til din digitale omskifter skal først opgraderes til den nye LightHouse 3-standard. Vi anbefaler ikke at opdatere både med digital omskifter uden først at have konsulteret din bådebygger eller forhandler.

Nej. Efter omfattende test blev det besluttet, at produkter fra Raymarines a-serie, c-serie og e-serie ikke har tilstrækkelig tilgængelige hukommelses- og processorressourcer til at køre LightHouse 3 på et acceptabelt ydelsesniveau. Disse enheder vil ikke acceptere LightHouse 3-opdatering.

I løbet af de næste mange måneder planlægger vi at tilføje adskillige funktioner til LightHouse 3-operativsystemet, der nu understøttes i LightHouse II. Disse funktioner og forbedringer omfatter:

 • Theyr GRIB Viewer-vejrapplikation
 • SIRIUSXM audio-support
 • Avancerede sejlværktøjer med:
  • Linjer og polarer
  • Hurtig adgang til kurs
  • Timere til kapsejlads og startlinjeassistent
 • Styring af brændstof
 • Grafisk tidevand og strømme
 • Dokumentviser
 • Yderligere indstillingerne for datalinjen top og side
 • Lysstyrkekontrol for hele systemet
 • Lineal
 • Og mange flere nye funktioner og forbedringer!

Vi er forpligtet til at levere så mange nye funktioner og funktionaliteter som muligt med hver version af LightHouse 3, men på grund af de grundige test og kvalitetssikringsforanstaltninger vi indfører med hver udgave af LightHouse OS, er ikke alle fremtidige funktioner og forbedringer garanteret i forbindelse med hver frigivelse. De nye funktioner og forbedringer, der ikke når at komme med vil blive prioriteret i den næste udgave af LightHouse 3.

Raymarine planlægger snart følgende udgivelser til LightHouse 3:

 • LightHouse version 3.4 (februar 2018)

Ligesom med vores LightHouse II OS forpligter Raymarine sig til at tilbyde regelmæssige opdateringer af LightHouse 3 med nye og udvidede egenskaber. Dog kan der forekomme ændringer i den ovenfor nævnte udgivelsesplan over udgivelserne af LightHouse.

LightHouse 3 - ofte stillede spørgsmål

Svar. Raymarines RayControl- og RayRemote-apps er nu kompatible med Axiom og LightHouse 3. Sørg for, at du har opdateret dine apps til de nyeste versioner i din enheds online app-butik.

LightHouse 3.2 og højere understøtter systemer fra Rockford Fosgate og FUSION. De styres ved hjælp af Raymarines audio-app og forbindes til underholdningshardwaren ved hjælp af NMEA2000.

Ethernetforbindelse til FUSION 700- og 750-systemerne vil komme med en senere opdatering.

Vi vil tilføje støtte til SIRIUSXM satellitradio i en fremtidig softwareudgivelse.

Startende med LightHouse 3.3 vil Raymarine Axiom-systemet understøtte marinevejrudsigt fra SiriusXM i Nordamerika. I modsætning til LightHouse 2-systemer, der anvender en dedikeret marinevejrudsigtsapp, er marinevejrudsigtsskærmen fuldt integreret med LightHouse 3 søkortapplikationen. Når du åbner menuen, finder du et nyt tilstandsvalg for "vejrudsigt", der muliggør overlejring af SiriusXM vejrdata.

Raymarine arbejder også på en Theyr GRIB viserapp, der giver muligheder for vejrdata fra hele verden. Dette vil blive tilgængeligt i en fremtidig Lighthouse 3-opdatering.

Svar. Alle Axiom- og Axiom Pro-systemer har indbygget trådløst netværk via Bluetooth. Vi planlægger at aktivere dette til brug med udvalgt tilbehør såsom RCU-3 fjernbetjeningen senere i år.

Raymarine arbejder aktivt på at udvikle avancerede sejlværktøjer for LightHouse 3, herunder lay-linjer, håndtering af startlinjer, værktøj til at lave kapsejladsbaner og meget mere. Vi håber at kunne udgive dette i foråret 2018.

Oplysninger til ejere af ældre produkter, der er på udkig efter LightHouse 3

Ja! LightHouse 3.3 er nu tilgængelig til Raymarine eS-seriens og gS-seriens multifunktionsdisplays. Når de er opgraderet, kan disse MFD'er uden problemer netværke og dele funktioner med Axiom og Axiom Pro MFD'er.

Nej. Efter omfattende test blev det besluttet, at produkter fra Raymarines a-serie, c-serie og e-serie ikke har tilstrækkelig tilgængelige hukommelses- og processorressourcer til at køre LightHouse 3 på et acceptabelt ydelsesniveau. Disse enheder vil ikke acceptere LightHouse 3-opdatering.

Nej. Du skal downloade LightHouse 3.3 til eS- og gS-serierne manuelt fra raymarine.com og installere den fra et microSD hukommelseskort. Der er nogle meget betydelige forskelle i drift og funktioner i LightHouse 3.3 operativsystemet, som du skal være opmærksom på inden opgradering. Du kan gennemlæse en opgraderet brugervejledning og en software "liste over forskelle", før du accepterer at opgradere systemet.

Nej. Nogle af Axioms og Axiom Pros funktioner er skabt som software og vil blive gjort tilgængelige via opgradering. Andre af Axioms funktioner afhænger af Axiom-platformens avancerede hardware og vil ikke fungere på opgraderet LightHouse II-hardware.

For eksempel RealVision 3D ekkolod afhænger af den nye ekkolodshardware, der er indbygget i Axiom og Axiom pro MFD'er og den rette transducer. Hvis du ikke har denne ekkolodhardware om bord på din båd, vil du ikke være i stand til at få adgang til RealVision 3D på opgraderede produkter.

Hvis du har dit opgraderede produkt fra eS- eller gS-serierne netværksforbundet til RealVision 3D-aktiverede Axiom eller Axiom Pro, har du fuld adgang til RealVision 3D gennem netværket

Inden du opgraderer fra LightHouse II til LightHouse 3, skal du sørge for at læse de medfølgende bemærkninger til softwareudgivelser og listen over funktioner grundigt. Vi har stillet en komplet liste til rådighed over LightHouse 2's "forskelle i funktioner", der endnu ikke er tilgængelige i LightHouse 3. Hvis nogle af funktionerne på denne liste er afgørende for din type sejlads, foreslår vi, at du endnu ikke opdaterer til LightHouse 3.

Svar. Desværre ikke. Mindstekravene til hardware og software for både LightHouse II og LightHouse 3 overstiger disse ældre platformes egenskaber. Der vil ikke blive udgivet nye opdateringer for dem.

Tilbage til LightHouse 3.11-startsiden