PredictWind offshore-vejr

PredictWind Limited

App godkendt af Raymarine | Marine Electronics by RaymarineApp godkendt af Raymarine

Kompatibel med Axiom, Axiom Pro og Axiom XL
PredictWind - Marinevejrudsigter | Marine Electronics by Raymarine

Drevet af PredictWinds førende gratis marinevejrudsigter kan offshore-appen problemfrit downloade flere GRIB-filer til din kyst- eller offshore-sejlads. Det intuitive interface gør det muligt at downloade og straks se GRIB-filer, vejrruter, GMDSS-tekstprognoser og satellitbilleder. PredictWinds patentbeskyttede PWG- og PWE- farvandsudsigtsmodeller fås sammen med ECWMF- og GFS-modeller for at kunne levere de mest nøjagtige prognoser, der er tilgængelige, i den højeste opløsning.

Download og få vist animerede vejrudsigter, vejrrouting og afrejseplanlægning for din næste offshore-sejlads. Vejrrouting og afrejseplanlægningen er beregnet efter PredictWind-serveren med vejrudsigtsdata i den højeste opløsning, men med utroligt lille filstørrelse, hvilket gør den ideel til transmission via satellit- & SSB-forbindelser med lav båndbredde.

PredictWind offshore-vejrudsigt virker med Wi-Fi, mobilnet og alle satellitforbindelser med direkte satellitoverførsler eller e-mail-anmodning i offshore-appen.

Besøg PredictWinds hjemmeside for yderligere oplysninger.

Kontakt PredictWind Support med eventuelle spørgsmål.