Bouyweather

Surfline/Wavetrak, Inc

App godkendt af Raymarine | Marine Electronics by RaymarineApp godkendt af Raymarine

Kompatibel med Axiom, Axiom Pro og Axiom XL

Buoyweather giver nøjagtige farvandsudsigter for et hvilket som helst sted på et hvilket som helst ocean samt de store søer og mange indre vandveje. Du skal blot flytte på kortet og vælge et hvilket som helst punkt over vandet for at modtage en 2-, 7- eller 16-dages farvandsudsigt, herunder vindretning og hastighed, bølgehøjde og retning. bølgeinterval, tidevandstabel, lufttemperatur, barometertryk, skyforhold, nedbørsmuligheder, solopgangs- og solnedgangstider og en månekalender. Fordi Buoyweathers udsigt er stedbaseret, er den mere præcis end en regional vejrudsigt.

Fordelene ved Buoyweather Premium inkluderer muligheden for at gemme flere foretrukne vejrudsigtssteder for hurtig adgang, detaljerede udsigter for bølgeinterval og surf, indstillelige vejradvarsler, daglige udsigter via e-mail og adgang til dusinvis af søkort til computeren, der inkluderer betydelige bølgehøjder og vindoplysninger i høj opløsning.

Tilmeld dig nu en gratis 30-dages prøveperiode med Buoyweather Premium!

GRATIS prøveperiode på 30 dage

Med Buoyweather kan du:

  • Se 2-, 7- eller 16-dages marinevejrprognoser
  • Se 2-, 7- eller 16-dages vind-, bølge- og tidevandsprognoser
  • Se yderligere vejrdata og sol-/månekalender
  • Vælg mellem 7-dages og 16-dages prognosemodeller
  • Gem et ubegrænset antal favoritprognoser
  • Rediger og organiser favoritterne for at have nem adgang

Et abonnement på Buoyweather Premium, 79,99 USD for et årsabonnement eller $14,99 USD/måned for månedsabonnementet, giver dig adgang til at se Buoyweather Premium 16-dages vejrudsigter på din computer, mobil og kompatible Raymarine-enheder. Langtidsbrugere, der foretrækker 7-dages modellen, kan få adgang til denne ved at bladre mellem de to vejrmodeller på vejrudsigtssiden.

Vi værdsætter alle vores kunder og opfordrer alle til at give feedback om deres oplevelse. Send venligst al feedback til support@buoyweather.com. For vejledninger og information besøg Buoyweather.com .