NYHED
YACHTSENSE

DIGITALT KONTROLSYSTEM

Marine Electronics by Raymarine

MODULÆRT
DIGITALT KONTROLSYSTEM


YachtSense™ er et avanceret digitalt kontrolsystem, der giver fuld kommando og opmærksomhed over et fartøjs elektriske systemer.

Det modulære design og de førende sikkerhedsfunktioner inden for branchen repræsenterer fremtiden for marineautomatisering.


MODERNE
AUTOMATISERING AF FARTØJER


Hvert digitalt kontrolsystem fra YachtSense er baseret på en fuldt tilpasset brugeroplevelse. Skræddersyede brugergrænseflademuligheder leverer en moderne og elegant løsning til automatisering af fartøjer. Kaptajner kan overvåge mekaniske systemer og tage kontrol over fartøjets faciliteter oppe fra roret.

Med alt fra kontrol af generatorstatus til indstilling af aftenbelysningen i salonen, giver YachtSense en ubesværet kontrol, så kaptajnen og besætningen kan fokusere på at komme afsted og nyde det åbne vand.

YachtSense er en fuldt tilpasset brugeroplevelse | Marine Electronics by Raymarine

SKALERBART


YachtSense er en unik, modulær systemarkitektur, der giver bådebyggere friheden til at designe og standardisere en digital kontrolløsning, der er skalerbar på tværs af et helt modelsortiment.

Hvert YachtSense-system begynder med YachtSense-mastermodulet og strømforsyningsmodulet. Dernæst tilføjes YachtSense-moduler for at fuldføre og udvide systemet.

Ud over master- og strømmodulerne udvides systemet med svagstrømsmoduler, stærkstrømsmoduler, invertermoduler, signalmoduler og fjernmoduler. Moduler forbindes til bestemte typer enheder med op til 4 kanaler på hver. Intet andet digitalt omskiftningssystem giver så megen fleksibilitet og så mange ekspansionsmuligheder.

MODULÆRT
DIGITALT KONTROLSYSTEM

UDVIKLET TIL DET
UVENTEDE


YachtSense-systemerne er bygget efter Raymarines krævende standarder. Tre lag redundans giver kaptajner ro i sindet. Et integreret tastatur giver mulighed for manuel overstyring, og LCD-skærmen yder systemdiagnosticering. Robuste IPX6-kabinetter og med en 3-års garanti.

Med alt fra kontrol af generatorstatus til indstilling af aftenbelysningen i salonen, giver YachtSense en ubesværet kontrol, så kaptajnen og besætningen kan fokusere på at komme afsted og nyde det åbne vand.

I tilfælde af netværksforstyrrelser skifter hele systemet til en minimal driftstilstand, og mastermodulets tastatur og LCD giver kontrol over systemet. Alle moduler fortsætter med at fungere under et netværksudfald, og en manuel sikring giver midlertidig strømafbrydelse i tilfælde af et modulsvigt.

KOM GODT I GANG


Hvis du er en bådebygger eller en systemintegrator, der arbejder med en bådebygger, kan Raymarines YachtSense-eksperter samarbejde med dit ingeniørteam om at designe et YachtSense-system.

For at få kontakt til en YachtSense-ekspert skal du klikke her