CZone og Raymarine Axiom - forenklet kontrol og overvågning | Raymarine - A Brand by FLIR
CZone og Raymarine Axiom - forenklet kontrol og overvågning | Raymarine by FLIR

CZone og Raymarine Axiom - forenklet kontrol og overvågning

CZone og Raymarine Axiom - forenklet kontrol og overvågning

Raymarine Axiom og CZone forenkler installationen af elektriske systemer ombord ved at udskifte komplicerede og ofte besværlig traditionelle kontakt- og sikringspaneler med et digitalt omskiftningsinterface, der er tilgængeligt via Raymarines Axiom-linje af multifunktions navigationsskærme. Axiom og CZone giver den ultimative kontrol over elektriske systemer ombord.

LightHouse 3 kompatibilitet med CZones digitale omskiftningssystemer | Raymarine - A Brand by FLIR

Kundetilpassede brugergrænseflader

Samarbejdet mellem CZones og Raymarines digitale omskiftning er en fuldt ud tilpasset løsning, der tillader bådbyggere og systemintegratorer at skabe intuitive og grafikrige CZone kontrolsider, der uproblematisk integreres med Axioms LightHouse 3 OS.

Sådan fungerer det

Axioms avancerede LightHouse 3 OS giver bådbyggere og systemintegratorer mulighed for at importere systemkonfigurationsfiler fra CZone samt rigt udstyrede grafiske kontrolsider til LightHouse instrumentbræt appen. LightHouse instrumentbrætsiderne er designede og programmerede ved hjælp af Raymarines CZone grafikværktøj. De tilpassede kontaktdesign og flersidede kontrollere er skræddersyede efter den enkelte båds behov, eller instrumentbrætsider kan laves ud fra et bibliotek af standardiserede kontakter og dataceller.

Hvis du er bådebygger eller systemintegrator og ønsker at lære at skabe en Raymarine og CZone kontrol- og overvågningsløsning, så kontakt os her

CZone kontrol og overvågning | Raymarine - A Brand by FLIR

Om CZone

CZones digitale kontrol- og overvågningsnetværk forenkler installationen af elektriske systemer ved at udskifte kompliceret, besværlig ledningsføring til kontakt- og sikringspaneler med avanceret, robuste grænseflader og det lette NMEA 2000-netværkskabel. Netværket automatiserer også komplekse elektriske systemer og får trådløs kontrol via mobilenheder eller dedikerede keyfob fjernbetjeninger.

CZone tilbyder et fuldt overblik over en båds komplette elektriske system, herunder den fulde kontrol- og overvågningskapacitet. Med avanceret overvågning og udløsningsfunktionalitet advarer CZone ikke blot kaptajner om potentielle problemer i deres system, men hjælper også automatisk med at løse problemet.

Læs mere om CZone på www.czone.net .

Belysningspanelet til CZones digitale omskiftningssystemer | Raymarine - A Brand by FLIR
LightHouse 3 kompatibilitet med CZones digitale BW240 | Raymarine - A Brand by FLIR