DIGITAL OMSKIFTNING

FARTØJSSYSTEMKONTROL OG AUTOMATISERING

Digital Switching fartøjssystemkontrol og automatisering | Marine Electronics by Raymarine

DIGITAL OMSKIFTNING

Fartøjssystemkontrol og automatisering

Digital Switching - Fartøjssystemkontrol og automatisering

Systemer med digitale kontakter erstatter traditionelle mekaniske kontakter og kredsløbsafbrydere om bord på en båd med digitalt styrede strømfordelingsmoduler. Disse moduler styres fra alle LightHouse 3 baserede multifunktionsskærme, fra mobile enheder eller programmerbare knappaneler, uanset hvor de måtte findes på ombord. Raymarines LightHouse 3 multifunktionsskærme anvender systemer med digitale kontakter fra de førende leverandører EmpirBus, CZone og Böning Automation. Ved køb af din næste nye båd, skal du sørge for at spørge om, hvilke muligheder der er for digitale kontakter.

Digital strømfordeling

Systemer med digitale kontakter bruger robuste og kompakte digitale kredsløbskontrolenheder i stedet for mekaniske kontakter og relæer. Moduler er typisk skræddersyede til at opfylde de nøjagtige behov hos det system, der styres, og kommunikere med hinanden via NMEA2000-netværk. Ved at bruge systemer med digitale kontakter, kan bådbyggere reducere størrelsen på og længden af kabler, der skal distribuere strømmen i båden. Dette gør båden lettere og kan også give betydelige besparelser i forhold til en traditionelt kablet båd.

Mobile enheder

Med Raymarine kontrol- og fjernbetjenings apps kan du tage kontrol ved hjælp af en tablet eller smartphone.

Elegant enkelthed

LightHouse 3 understøtter omfattende grafiske kontroller til digitale omskiftersystemer. Grafikken kan tilpasses i vid udstrækning, hvilket skaber en oplevelse, der er både kraftfuld og nem at betjene. Berøringsvenlig grafik, der bringer fartøjets systemer til live og rapporterer status for kritiske systemer på et øjeblik. Makrokontroller kan let indstilles til at udføre operationer, der normalt er komplekse med blot et par berøringer. Ændringer i bådens systemer kan nemt passes ind med enkle filopdateringer.

NYHED YachtSense Økosystem


Det nye YachtSense Økosystem muliggør fuld integration om bord og fra borde med alle enheder, der er forbundet til bådens netværk.

Et installeret system sikrer kaptajner og bådejere, at deres fartøj er klart før, under og efter deres rejse. De er altid forbundet til båden.

Rejseforberedelser kan påbegyndes, inden du forlader dit hjem, og mens gæster og besætning om bord kan forbindes til båden.

OPLEV YACHTSENSE ØKOSYSTEM

NYHED YachtSense Økosystem - dit smarte hjem på vandet | Marine Electronics by Raymarine

Digital Switching produkter


Digital Switching systemer fra CZone | Marine Electronics by Raymarine


CZone Digital Switching systemer

CZone tilbyder et fuldt overblik over en båds komplette elektriske system, herunder den fulde kontrol- og overvågningskapacitet. Med avanceret overvågning og udløsningsfunktionalitet, ikke blot advarer CZone kaptajner om potentielle problemer i deres system, men det hjælper også automatisk med at løse problemet.

UDFORSK CZONE

Digital Switching systemer fra CZone | Marine Electronics by Raymarine


EmpirBus Digital Switching systemer

Digital Switching giver dig mulighed for at styre elektriske og elektroniske systemer såsom belysning, aircondition, navigationslys, vinduesviskere, horn, underholdningssystemer, sikkerhedssystemer og meget mere fra dit netværksforbundne multifunktionsdisplay, smartphone eller tablet.

UDFORSK EMPIRBUS

NYHED YachtSense modulært digitalt kontrolsystem | Marine Electronics by Raymarine


YachtSense modulært digitalt kontrolsystem

YachtSense™ by Raymarine er et avanceret digitalt kontrolsystem, der giver fuld kommando og opmærksomhed over et fartøjs elektriske systemer. Det modulære design og de førende sikkerhedsfunktioner inden for branchen repræsenterer fremtiden for marineautomatisering.

UDFORSK YACHTSENSE

Se de tekniske specifikationer