Digital Switching Vessel System Control and Automation | Raymarine - A Brand by FLIR
Digital Switching Vessel System Control and Automation | Raymarine - A Brand by FLIR
Digital Switching Vessel System Control and Automation | Raymarine by FLIR

FARTØJSSYSTEMKONTROL OG AUTOMATISERING MED DIGITAL OMSKIFTNING

Systemer med digitale kontakter erstatter traditionelle mekaniske kontakter og kredsløbsafbrydere om bord på en båd med digitalt styrede strømfordelingsmoduler. Disse moduler styres fra alle LightHouse 3 baserede multifunktionsskærme, fra mobile enheder eller programmerbare knappaneler, uanset hvor de måtte findes på ombord. Raymarines LightHouse 3-multifunktionsskærme anvender systemer med digitale kontakter fra de førende leverandører EmpirBus, CZone, og Böning Automation. Ved køb af din næste nye båd, skal du sørge for at spørge om, hvilke muligheder der er for digitale kontakter.

Digital strømfordeling

Systemer med digitale kontakter bruger robuste og kompakte digitale kredsløbskontrolenheder i stedet for mekaniske kontakter og relæer. Moduler er typisk skræddersyede til at opfylde de nøjagtige behov hos det system, der styres, og kommunikere med hinanden via NMEA2000 netværk. Ved at bruge systemer med digitale kontakter, kan bådbyggere reducere størrelsen på og længden af kabler, der skal distribuere strømmen i båden. Dette gør båden lettere og kan også give betydelige besparelser i forhold til en traditionelt kablet båd.

Mobile enheder

Med Raymarine kontrol og fjernbetjenings apps kan du tage kontrol ved hjælp af en tablet eller smartphone.

Elegant enkelthed

LightHouse 3 understøtter omfattende grafiske kontroller til digitale omskiftersystemer. Grafikken kan tilpasses i vid udstrækning, hvilket skaber en oplevelse, der er både kraftfuld og nem at betjene. Berøringsvenlig grafik, der bringer fartøjets systemer til live og rapporterer status for kritiske systemer på et øjeblik. Makrokontroller kan let indstilles til at udføre operationer, der normalt er komplekse med blot et par berøringer. Ændringer i bådens systemer kan nemt passes ind med enkle filopdateringer.

Modelsortiment


Digital Switching Systems from CZone | Raymarine - A Brand by FLIR

Nyhed CZone og Raymarine Axiom

Raymarine Axiom og CZone forenkler installationen af elektriske systemer ombord ved at udskifte komplicerede og ofte besværlig traditionelle kontakt- og sikringspaneler med et digitalt omskiftningsinterface, der er tilgængeligt via Raymarines Axiom-linje af multifunktions navigationsskærme.

LÆS MERE

Digital Switching Systems from EmpirBus | Raymarine - A Brand by FLIR

EmpirBus Digital Switching Systems

Digital omskiftning fra Raymarine bringer styrken og bekvemmeligheden ved avanceret hjemmeautomatisering til din båd. Kontroller elektriske og elektroniske systemer som belysning, aircondition, navigationslys, vinduesviskere, horn, underholdningssystemer, sikkerhedssystemer og meget mere fra din netværkstilsluttede multifunktionsdisplay, smartphone eller tablet.

LÆS MERE