NYE Axiom XL - Glass Bridge multifunktionsskærm | Raymarine by FLIR
NYE Axiom XL - Glass Bridge multifunktionsskærm | Raymarine by FLIR

Axiom XL - Glass Bridge multifunktionsskærm

Det nye flagskib

Axiom XL-området er kulminationen af Raymarine navigation og moderne rorintegration.

Axiom XL-skærme designet til Glass Bridge-installationer byder på fremragende performance og storformatsynlighed med elegant enkelthed. Udviklet til at fungere under ekstreme forhold, kan den helt vandtætte Axiom XL-familie af Glass Bridge-MFD'er installeres i både åbne cockpits og lukkede brostationer. Hver model bruger in-plane switchingteknologi (IPS) og Raymarines optiske forbindelse til at levere større synsvinkler, skarp kontrast og uovertruffen læsbarhed under stærkt sollys.

Axiom XL fås i 16, 19, 22 og 24 tommer, og dens kant-til-kant-glaskonstruktion giver båddesignere mulighed for at skabe et integreret og elegant virtuelt navigationsror.

AXIOM XL-FUNKTIONER

GLASS BRIDGE MULTIFUNKTIONSSKÆRM

Axiom XL-funktioner | Raymarine - et mærke fra FLIREn topmodels ydeevne

I hjertet af hver Axiom XL-skærm er der en lynhurtig quad-core-processor, som giver en responsiv og kraftfuld alt-i-en storskærms navigeringsoplevelse. Axiom XL kombinerer flere teknologier og sensorer i en enkelt- eller multiskærms rorløsning. Integrer Axiom XL med yderligere Axiom XL-skærme eller forbind problemfrit til Raymarines familie af Axiom- og Axiom pro-skærme fra fjernstationer.

Axiom XL-funktioner | Raymarine - et mærke fra FLIRFremragende integration

En kraftfuld platform for netværks- og videointegration, Axiom XL skærme har tre ethernet-porte til tilslutning af radar, CHIRP og 3D ekkolodsmoduler, plus yderligere Axiom-skærme. FLIR termisk kamerastøtte forøger opmærksomheden, og HDMI-indgange gør Axiom XL i stand til at fungere som en ekstern PC eller underholdningsskærm.

Axiom XL-funktioner | Raymarine - et mærke fra FLIRElegant enkelthed

Axiom XL-skærmen er drevet af Raymarines LightHouse 3 OS og byder på et hurtigt, flydende og overskueligt interface, der er nemt at tilpasse til din navigationsstil. Brug multi-touch skærmkontrollen, eller tilføj Raymarine RMK-10-tastaturet for komplet fjernstyret systemkontrol.

Axiom XL - smart og robust helt i glas | Raymarine - A Brand by FLIR

Smart og Robust skærm helt i glas, der er optimeret til nedsænket eller overflademontering og med et elegant tastaturløst design med swipe-to-power kontrol. En indbygget ambient lyssensor, der automatisk justerer skærmens lysstyrke baseret på lysforholdene.

Tilslut endnu mere med LightHouse apps. Udvid Axiom XLs styrke og kapacitet gennem streaming af mobile underholdningsapps, og forbind den med førende marineteknologiske partnere såsom Seakeeper, Mazy og Luminshore.

Hold øje med besætningen eller motorrummet med marinevideokameraer. Tilslut både analog og video via IP for at se 4 samtidige videostreamings. Indbygget optagelseskapacitet forvandler Axiom XL til en DVR om bord.

Axiom XL - få adgang til Axiom overalt | Raymarine - et mærke fra FLIR

Adgang til Axiom overalt med Axiom XL's HDMI-videoudgang. Overvåg Axiom fra den store skærm under dæk, eller stream Axiom XL til din telefon eller tablet med Raymarine's mobile apps.

Fartøjsautomatisering med Raymarines digitale omskiftningsløsninger til bådebyggere. Axiom XL digital omskiftningsteknologi tilbyder enkel touchskærmkontrol over elektriske apparater.

Kom hurtigere i gang med det intuitive LightHouse 3 OS. Brug sekunder, ikke minutter, på at plotte din næste kurs. LightHouse 3 er let at lære og hurtig at tilpasse.

Axiom XL - ophøjet opmærksomhed | Raymarine - A Brand by FLIR

Øg bevidstheden med Quantum 2 CHIRP radar og Doppler målsporing, den nemmere måde at holde et vågent øje med potentielt farlige målobjekter på.

Et ekstra sæt øjne til sikrere navigation med FLIR ClearCruise™ termisk objektgenkendelse. Lad Axiom XL og FLIR være din sjette sans på vandet, så du kan navigere sikrere, både dag og nat.

Klar til at fiske med det valgfri RVX1000 fjernmonterede 3D CHIRP ekkolodsmodul. Oplev Raymarines CHIRP ekkolod og den prisvindende RealVision™ 3D på den store skærme.

Axiom XL - medbring din computer | Raymarine - A Brand by FLIR

Bring din computer til roret. Axiom XL tillader kaptajnen at se og kontrollere en ekstern pc ved hjælp af en computers HDMI-udgang og USB-touchskærmkontrol.

Naviger med de bedste kort fra Navionics, C-MAP, samt Raymarine's bibliotek af LightHouse raster- og vektorkort fra førende kortproducenter.

Hold den rette kurs med avancerede Evolution autopilot-integration. Marker et waypoint på Axiom XL, og lad Evolutions 9-aksede intelligente sensor holde dig på den perfekte kurs.

MULIGHEDER FOR AT KØBE


For de fulde produktoplysninger og tekniske specifikationer, se Axiom XL produktoplysningssiden:

SE AXIOM XL-MODELLER
Find en forhandler | Raymarine - A Brand by FLIR

FIND EN FORHANDLER

Axiom XL og alle andre Raymarine-produkter kan købes gennem din lokale certificerede forhandler.

FIND EN FORHANDLER