Raymarine mobilapplikationer

Marine apps til navigation, fiskeri og fjernbetjening

Raymarine mobilapplikationer


Se og kontroller dit fartøjs netværk med Raymarines mobilapps. Omdan din smartphone eller tablet til et eksternt multifunktionsdisplay til at overvåge og styre dine systemer fra hvor som helst om bord.

NY Raymarine App - den officielle Raymarine companion app | Marine Electronics by Raymarine

NYHED - Raymarine App

Raymarine appen er den officielle Raymarine følgesvends app. Spejl og styr en enkelt Axiom, Axiom Pro, Axiom+, e, c eller ES-seriens multifunktionsskærm, og administrer dine LightHouse søkort digitalt for din Element, Axiom, Axiom Pro, Axiom+ ved hjælp af Raymarine appen fra Raymarine app.

UDFORSK RAYCONNECT APP

LightHouse 3 apps | Raymarine - A Brand by FLIR

Dragonfly Wi-Fish

Omdan din smartphone til et kraftfuldt CHIRP DownVision ekkolod med Wi-Fish™. Du skal blot downloade den gratis Wi-Fish app og forbinde ved hjælp af standard Wi-Fi, og du vil streame sonar i realtid direkte til din telefon eller tablet.

UDFORSK WIFISH

LightHouse 3 apps | Raymarine - A Brand by FLIR

Fishidy

Det er tid til at fiske smartere: Find lokale fiskerirapporter, log fangster og steder på interaktive fiskesøkort, og forbind med lokale fiskere!

BESØG FISHIDY

LightHouse 3 apps | Raymarine - A Brand by FLIR

SeaPilot

Seapilot var den første navigationsapp i verden, der implementerede funktioner såsom AIS data (Automatic Identification System), hvilket gør det nemt at se andre både, der sejler på søkort.

BESØG SEAPILOT

Raymarine LightHouse apps

LightHouse apps tilbyder udvidede muligheder for underholdning, navigation, vejr og systemintegration på din Raymarine LightHouse 3 multifunktionsskærm. Vælg mellem underholdningsmuligheder som Netflix eller Spotify. Kontroller enhederne om bord, såsom Seakeeper Gyros og undervandsbelysning fra Lumishore og ShadowCaster. Få adgang til de detaljerede vejrdata fra Theyr, Buoyweather, PredictWind og mange flere.

Få mere at vide om LightHouse apps

Udgåede apps og software

RayView app

Stream din MFD skærm direkte til din tablet eller smartphone.

Få mere at vide om RayView appen

RayControl app

Perfekt til tablets: 2-vejskontrol mellem din MFD og tablet

Få mere at vide om RayControl appen

RayRemote app

Omdan din smartphone til en fjernbetjening for din MFD

Få mere at vide om RayRemote appen

Voyager Planner

Voyage Planner er en kraftfuld og brugervenlig softwareløsning til hjemmeplanlægning og datastyring til Raymarines multifunktionsskærme.

Læs mere om Voyager Planner

RayTech™-navigationssoftware

Tag din computer med om bord, og få øjeblikkelig adgang til radar, digitalt ekkolod, søkort og navigationsdata med kompatible Raymarine multifunktionsskærme.

Læs mere om RayTech