Raymarine-kameraer til maritim brug med synligt lys


Kameraer med synligt lys til maritim brug tilbyder en økonomisk overkommelig maritim CCTV-løsning. De giver en fremragende ydelse over et bredt spektrum af belysningsforhold og opfanger bevægelser godt. Enkel plug and play med ethvert kompatibelt Raymarine-multifunktionsdisplay (analoge kameraer kræver et BNC-komposit videoindgangsstik) for at skabe et videoobservationssystem om bord.

Vælg et kamera for at få mere at vide:


Få mere at vide om CAM210 | Raymarine

Kamera til maritim brug dag og nat

Robust projektilkamera til netværk og optagelse dag og nat i HD, som er egnet til alle anvendelser over dækket. Indbygget solskærm giver maks. sigtbarhed, og en lille stelstørrelse sikrer nem installation overalt på båden.

Videoudgang: IP

UDFORSK CAM210

Få mere at vide om CAM220 | Raymarine

Kamera til maritim brug dag og nat

Robust kuppelkamera til netværk og optagelse dag og nat i HD, som er egnet til alle anvendelser over og under dækket. Kuppeldesignet sikrer valgt sigtbarhed hele vejen rundt, og den lille stelstørrelse giver mulighed for hurtig installation.

Videoudgang: IP

UDFORSK CAM220

 
Få mere at vide om CAM50 | Raymarine

Indendørs kameraer til maritim brug

Raymarine CAM50 CCTV-kamera til maritim brug er perfekt til indendørs installationer. Dets lavprofilerede kuppeldesign gør det ideelt til montering i salonen, styrehuset eller motorrummet

Videoudgang: Analog

UDFORSK CAM50

Få mere at vide om CAM100 | Raymarine

Indendørs og udendørs kameraer til maritim brug

Du kan forbedre sikkerheden ved dokning ved at overvåge blinde pletter eller holde øje med motorrum og besætning fra styrehuset med Raymarines CAM100 CCTV-kamera til maritim brug dag og nat.

Videoudgang: Analog

UDFORSK CAM100