Softwareudviklingssæt til marineradar

Softwareudviklingssæt til marineradar | Raymarine - A brand by FLIR

Avancerede radarteknologier og sensorer til tilpassede applikationer

Raymarines radar softwareudviklingssæt (SDK) giver udviklere og OEM'er muligheden for at integrere med førende Raymarine radarplatforme, herunder Quantum og Quantum 2 Doppler radarer. Raymarine tilbyder en bred vifte af kompakte, højtydende radarløsninger, der er velegnede til bemandede og ubemandede fartøjer, maritime overvågningssystemer og andre marinefokuserede applikationer.

Med Raymarine SDK kan radardata ses, kontrolleres og manipuleres på Microsoft Windows-baserede pc-enheder. Raymarine SDK aktiveres ved hjælp af en plugin USB-nøgle, der følger med sættet.

Er du klar til at gå i gang? Opret forbindelse med en Radar SDK-ekspert, og få kontakt til Raymarines radareksperter vedrørende dit projekt.

Læs og gem SDK licensaftalen

RADARFUNKTIONER

Raymarine Quantum CHIRP radar | Raymarine - A Brand by FLIR

Quantum CHIRP radar

Raymarines prisvindende Quantum-radar anvender CHIRP impulskompressionsteknologi for at opnå fremragende billeddannelse og registrering af målobjekter på både lange og korte afstande. Quantum radarer kan installeres i enten en kabelforbundet eller trådløs konfiguration ved hjælp af dets indbyggede Wi-Fi-adgangspunkt. Quantum er yderst energibesparende og let, så det er glimrende egnet til mange fjernovervågningsapplikationer.

Raymarine Quantum 2 CHIRP radar med Doppler | Raymarine - A Brand by FLIR

Raymarine Quantum 2 CHIRP radar med Doppler

Quantum 2 tilføjer Doppler målsporing til en allerede imponerende liste af standardfunktioner. Doppler behandling tillader Quantum 2 straks at registrere bevægelige radarkontakter og fremhæve dem på PPI'en. Dette giver radaroperatører øjeblikkelig genkendelse, forbedrer situationsbevidstheden og kan dramatisk reducere kollisionrisikoen, når du navigerer på vandveje med megen trafik.