Marineradar scannere og antenner

Marineradar scannere | Raymarine by FLIR

Dag og nat radarsystemer fra Raymarine holder dig orienteret om trafikken omkring dig, farer, regn, havfugle og meget mere. Fra kompakte og letvægts digitale Radomer til åbne antenner med ultra-høj performance i Super HD-farver har Raymarine den perfekte radarløsning til alle både.

MARINERADAR PRODUKTER

Få mere at vide om Magnum | Raymarine by FLIR

Magnum højtydende radarer med åben antenne giver lang rækkevidde og uovertruffen radarbilleddannelse af små mål til Raymarines multifunktions-navigationsskærme. Med mange af de samme radarteknologier, som anvendes af USA's kystvagt, giver Magnum forbedret sporing af målobjekter og pålidelig præstation, alt sammen indeholdt i en elegant åben antenne, der er bygget til at modstå elementerne.

Få mere at vide om Quantum 2 | Raymarine by FLIR

Med den nye standard for marineradarer leverer Quantum fremragende radarbilleddannelse på både lange og ekstremt korte afstande. Indbygget Wi-Fi og Quantums energieffektivitet og letvægtsdesign giver sikre udsendelser af stråler og nedsætter energiforbruget.

Få mere at vide om Quantum | Raymarine by FLIR

Med den nye standard for marineradarer leverer Quantum fremragende radarbilleddannelse på både lange og ekstremt korte afstande. Indbygget Wi-Fi og Quantums energieffektivitet og letvægtsdesign giver sikre udsendelser af stråler og nedsætter energiforbruget.

Få mere at vide om Radomer | Raymarine by FLIR

Radome antenner er den perfekte blanding af kompakt størrelse, letvægt og høj ydeevne. Vælg en radome antenne, når pladsen er minimal eller begrænset af riggen. Radome scannere bruger også mindre strøm end scannere med åbne antenner, hvilket er afgørende for sejlbåde til langdistance krydstogt.

Raymarines radar softwareudviklingssæt (SDK) giver udviklere og OEM'er muligheden for at integrere med førende Raymarine radarplatforme, herunder Quantum og Quantum 2 Doppler radarer. Raymarine tilbyder en bred vifte af kompakte, højtydende radarløsninger, der er velegnede til bemandede og ubemandede fartøjer, maritime overvågningssystemer og andre marinefokuserede applikationer.

MARINERADAR TEKNOLOGI OG SOFTWARE

Raymarine har 3 forskellige typer radar antenner:


CHIRP impulskompression

(Quantum og Quantum 2 radar)

HD-farveteknologi

(HD-farve radomer)

Superhøjdefinitions radarteknologi

(scannere med åben antenne)

Radome eller åben antenne - hvad er forskellen?

Vores skema til sammenligning af Radome versus åben antenne kan måske hjælpe dig med at vælge.

MARINERADAR FUNKTIONER

Raymarine-radar giver uovertruffen performance og brugervenlighed

Raymarines HD-farveteknologi giver radarbrugere styrken ved digital signalbehandling sammen med en virkelig adaptiv sender og modtager, som automatisk justerer for ændringer i miljø-og havforhold.

Raymarine-radar - Vejrfordele | Raymarine by FLIR

Vejrforholdsfordele

Raymarines HD-farvescannere giver overlegen performance under alle vejrforhold, hvilket stadig giver dig mulighed for at se mål gennem regn og tordenvejr. Brug radaren til også at følge vejret.

Under denne unormalt kraftige regnstorm (se venstre billede), blev regntilstanden anvendt til at fjerne støj for klart at vise målene (se højre billede).

Fjern støjen

Registrerer målobjekter meget tæt på din båd eller på lang afstand, for at kunne se fjerne fartøjer, landkonturer og endog vejrfronter. Skeln mål gennem selv det kraftigste regnvejr.

Brug radaren til at se det vejr, der er på vej, og brug derefter radaroverlejring til at kortlægge vejrets mønster på søkortet.

Raymarine - Fjern støjen | Raymarine by FLIR

Følg emnemål

Det er ikke alt, der kan sende AIS!

Brug af MARPA* (mini-automatisk radarplotter-hjælp) gør det muligt at identificere fartøj, hastighed, bærende kraft, nærmeste indsejlingspunkt (CPA) og tid til nærmeste indsejling (TCPA), fare-/nærheds-alarmer og overlejrings-AIS-info for yderligere målafklaring.

*For den bedste ydeevne i radaroverlejring og MARPA monter en SMART-kurssensor eller en Evolution autopilot kurscomputer.

Raymarine - Spor Emnemål 1 | Raymarine by FLIR

Mål (1) er blevet indhentet (rød cirkel overlejring) ved hjælp af MARPA og spores af din radar. Målobjektets hastighed og pejling vises, og målets kurs vises som en tynd rød linje på 65º (2).

Raymarine - Spor Emnemål 2 | Raymarine by FLIR

De sporede genstande er nu flyttet til den tidligere fastsatte vagtzone omkring din båd og har udløst alarmen for farlige mål. De ses på skærmen og har aktiveret en hørbar alarm.

Raymarine - Spor Emnemål 3 | Raymarine by FLIR

Alarmen er blevet anerkendt, og målets (1) (nu overlejret med en rød trekant for at anmærke en mulig fare) nærmeste ansejlingspunkt (CPA) på din båd vises på skærmen med 0,376nm (3), og tiden til nærmeste ansejlingspunkt (TCPA) er 4 minutter 20 sekunder (2).

Radome eller radar med åben antenne?

Når du bygger et Raymarine-system, har du valget mellem åben antenne eller lukket Radome scanner. Både Radomer og åbne antenner er fuldt kompatible med alle multifunktionsskærme og leverer enestående performance.

  RAYMARINE RADAR SCANNERE
Radartype CHIRP impulskompression Digitale og HD-farve radomer Radar med åben antenne i HD- og Super HD-farver
Modeller Quantum | NY Quantum 2 4 kW radomer
45 cm eller 61 cm (18in eller 24 in)
4 kW eller 12 kW scannere med åbne antenner
1,2 m eller 1,8 m (4 fod eller 6 fod)
Kompatibel med NY Axiom | NY Axiom pro | aSerien | eS Serien | gS-Seriens Glass Bridge | cSerien (indstillet) | eSerien (indstillet)
Perfekt til Sejlbåde | RIB både | Mindre motorbåde Motorbåde over 15,4 m (50 fod)
Udseende Lette og kompakte Smalle vandrette strålebredder for forbedret målseparation
Strøm Minimalt strømforbrug Øget udgangseffekt for forbedret performance ved lange afstande
Yderligere oplysninger Færre restriktioner for montering Skalaer med længere rækkevidde
Stille drift
Performance
  • Lavere modtager støjniveau (mindre end 5 dB) for mere effektiv målekko-modtagelse sammenlignet med konkurrerende modeller
  • Auto GST™ fuldautomatisk kontrol over gain, dæmpning af havstøj og Tune for håndfri betjening og optimal performance
  • Avanceret mikroprocessorstyret sender/modtager med otte puls båndbredde/PRF-indstillinger, der giver forbedret retursignal modtagelse for hver afstandsskala

FARVEOPLØSNINGER FOR MARINERADAR

Digital Radar med HD-farver og Super HD-farver - hvad er forskellen?

Marineradar farveopløsninger - digital radar | Raymarine by FLIR

Digital Radar

Tilbyder 4 kW kapacitet til forbedret ydelse og anvender digital behandling for øget måldefinition. Digital reducering af ledningsstørrelsen (sammenlignet med analog), der gør det lettere at interface med større systemer.

Tilgængelige modeller: Digital Radome

Radar i HD-farver

Raymarines radar med HD-farver anvender kraftfulde signalbehandlingsteknologier, der hjælper med at skelne mellem måltyper, automatisk registrere svage og fjerne kontakter, mens den stort set eliminerer uorden og støj. Den virkeligt adaptive sender og modtager justerer automatisk for ændring i miljø-og havforhold. Radar med HD-farver giver et radikalt klarere radarbillede med knivskarpe, veldefinerede kontaktekkoer og en livagtig målpræsentation.

Tilgængelige modeller: Radome med HD-farver og åben antenne med HD-farver

Marineradar farveopløsninger - Radar med HD-farver | Raymarine by FLIR

Radar med Super HD-Farver

Super HD-farver er et kæmpe fremskridt for fritids-marineradarer. Anvendelse af højtavanceret digital signalbehandling giver Super HD-farve en meget større dynamisk rækkevidde end konventionel radar, hvilket tillader den digitale receiver at modtage og behandle store mængder af ekkooplysninger, der normalt går tabt ved konventionelle analoge radarsystemer. Super HD-farveteknologi isolerer og identificerer intelligent sande målobjekter, mens uønsket støj elimineres. Den ekstra smalle strålebredde udpeger mål med en fantastisk klarhed. Resultatet er en dramatisk klarere radarskærm.

Tilgængelige modeller: Åben antenne med Super HD-farver

Marineradar farveopløsninger - Radar med Super HD-farver | Raymarine by FLIR
Marineradar farveopløsninger - digitale versus HD-farver | Raymarine by FLIR

Digitale versus HD-farver

Mål i HD-farver er klart defineret sammenlignet med det digitale standardbillede.

Marineradar farveopløsninger - HD-farver versus super HD-farver | Raymarine by FLIR

HD-farver versus Super HD-farver

Super HD-farver afslører endnu flere detaljer end HD-farver. Billedet i Super HD-farver viser, at der faktisk er to mål i det ringmærkede område, mens de samme mål på HD-billedet forekommer som ét.