Raymarine Magnum højtydende radar med åben antenne

NY - Magnum højtydende radar med åben antenne | Marine Electronics by Raymarine

Magnum højtydende radarer med åben antenne giver lang rækkevidde og uovertruffen radarbilleddannelse af små mål til Raymarines multifunktions-navigationsskærme. Med mange af de samme radarteknologier, som anvendes af USA's kystvagt, giver Magnum forbedret sporing af målobjekter og pålidelig præstation, alt sammen indeholdt i en elegant åben antenne, der er bygget til at modstå elementerne.

MAGNUM FUNKTIONER

Hovedfunktioner

Magnum fås med 4 kW eller 12 kW udgangseffekt, og med enten en 4 fod eller en 6 fod åben antenne. Det giver en maksimal rækkevidde på op til 96 nm for 12 kW modeller – ideelt til havgående både – og op til 72 nm for 4 kW modeller. Som den perfekte følgesvend til Raymarines prisvindende Axiom® og Axiom pro multifunktions navigationsskærme (MFD), der kører med LightHouse 3, er Magnum desuden bagudkompatibel med ældre modeller, herunder:

  • LightHouse 2-baserede a -, c -, e -, eS - og gS-seriernes MFD'er
  • C-Seriens widescreen and E-Seriens widescreen MFD'er
  • E-serien Classic, G-Seriens multifunktionsskærme
    Bemærk: Ikke alle Magnum-funktioner er tilgængelige på alle ældre MFD'er.

YDERLIGERE FUNKTIONER

NYE Magnum radar - Fremragende fuglefunktion | Marine Electronics by Raymarine

Fremragende fuglefunktion

Ved at bygge på Raymarines allerede fremragende fugleidentifikationsteknologi, har vi yderligere udviklet Magnum's fuglefunktion til at opfange fugle med større klarhed op til 10 nm. Lokalisering af fugleflokke med Magnum hjælper fiskere til at finde stimer af maddingsfisk hurtigere og med mindre brændstofforbrug.

NYE Magnum radar - Forbedret radarbilleddannelse | Marine Electronics by Raymarine

Forbedret radarbilleddannelse

Magnums radarfunktioner omfatter også Raymarine stråleskærpningsteknologi, hvilket giver en pejlingsopløsning på over 1-grad for mere detaljeret målseparation, kortlignende kystdetaljer og fremragende ydeevne over lange distancer.

NYE Magnum radar - Bedst i klassen til målsporing | Marine Electronics by Raymarine

Bedst i klassen til målsporing

Magnum giver bedre situationsopmærksomhed med fuld automatisk MARPA-målsøgning og -sporing. Magnum anvender også Raymarines Evolution 9-aksede kurssensor teknologi til at levere nøjagtige målområder i realtid.

NYE Magnum radar - True Trails | Marine Electronics by Raymarine

True Trails

Magnum har True Trails målhistorik. True Trails funktionerne gør det muligt at se en historisk "kølvandslinje" efter hver eneste bevægelige kontakt. Disse yderligere oplysninger gør det endnu lettere at tyde andre bådes bevægelser og foretage intelligente manøvrebeslutninger, for en sikker passage.

NYE Magnum Radar – kursopdateringer i realtid | Raymarine - et mærke fra FLIR

Kursopdateringer i realtid

Tilslut Magnum til Axiom og LightHouse 3, og oplev uafbrudt radar-målbilleder, når du foretager kursændringer. Kursopdateringer i realtid tillader radarens positionsskærm at dreje frit efter behov, uden at skulle genopfriske hele displayet.