Raymarine forhandlerlokalisering

Raymarine er forpligtet til at sikre, at kvaliteten og ekspertisen i vores serviceagent og distributørnetværk både værdsættes og foretrækkes af kunder og bådebygere med hensyn til levering og pasning af deres elektroniske indbyggede elektronik.

Store Locator is loading from Storemapper store locator app...

Certificerede forhandlere

Certified Raymarine Dealers | Marine Electronics by Raymarine

Agenter med det certificerede logo bruger ingeniører og teknikere, der er godkendt af Raymarine for at have aktuel produktkendskab, er ajour med service- og supportoplysninger og er i stand til at give korrekte og vidende rådgivning om dit Raymarine-udstyr.

Raymarine-certificerede installatører og teknikere har deltaget i fabriksuddannelse og har bestået et strengt studiekursus.

Approved Parts

Brug godkendte dele

Raymarine-certificerede forhandlere følger fabriksretningslinjerne, bruger godkendte materialer, bruger kabler i korrekt størrelse og installerer korrekt sikring.

Approved Parts

Giv en garanti for deres arbejde

Raymarine-certificerede forhandlere bestiller og kalibrerer dit Raymarine-udstyr korrekt og tilbyder en garanti for deres udførelse, så du kan købe din elektronik med tillid.

Approved Parts

Uddannet direkte af Raymarine

Alle certificerede Raymarine-forhandlere skal have mindst et medarbejder, der har deltaget i et Raymarine-godkendt uddannelseskursus inden for de sidste 2 år. Dette sikrer, at de er ajour med den nyeste Raymarine-teknologi og -udstyr.

Har du allerede været en Raymarine-forhandler?

Eksisterende Raymarine-forhandlere kan anmode om at få deres oplysninger opdateret her.

Anmod om opdatering af oplysninger