Din sjette sans til havs - FLIR termiske kameraer | Raymarine by FLIR
FLIR termiske maritime kamaer | Raymarine - A Brand by FLIR

FLIR termiske maritime kamaer - din sjette sans til havs

FLIR maritime termiske kameraer gør nat til dag, de holder dig sikker og lader dig sejle med tillid til situationen. Fra småbåde til super-yachter tilbyder FLIR de mest avancerede termiske kameraer, som er robuste, pålidelige og enkle at bruge.

PRØV VORES TERMOSIMULATOR

FLIR M300 termisk kameravisning | Raymarine - A Brand by FLIR

NYHED

M300-serien

M300-serien sætter en ny standard for sikker navigation og situationsopmærksomheden. Ved anvendelse af forbedret stabiliseringsteknologi til højtydende synlig, termisk eller multispektral billedvisning leverer M300 serien et urokkeligt udsyn i miljøer, hvor meget står på spil.

Med mulighed for alle marineapplikationer tilbyder M300 serien et fremragende udsyn under de mest krævende forhold. Tre unikke sensorkombinationer med M300 serien giver kaptajner total kontrol over deres udsyn.

M300C indhenter synlige billeder i høj opløsning og bruger en 30x zoom til at overvåge fjerne mål. M332 og M364 er dedikerede termiske kameraer, der giver fremragende udsyn i komplet mørke, ved blændende genskind og i let tåge. M364C og M364C-LR kombinerer visuelle og termiske sensorer, der benytter FLIR Color Thermal Vision™ (CTV) og MSX™ for at opnå den sikreste navigation og situationsopmærksomhed.

Sikrere navigation

M300 serien gør navigation om natten sikrere og mindre stressende. FLIRs termiske teknologi giver kaptajner muligheden for at se klart i totalt mørke, ved blændende lys og i let tåge.

 

FLIR Color Thermal Vision® (CTV)

Den eksklusive FLIR Color Thermal Vision kombinerer visuelle kameraoplysninger med et termisk billede, overlejrende vital farvebilleddannelse, der giver kaptajner mulighed for positivt at identificere navigationshjælpemidler og andre både inden for det termiske område.

FLIR M300 termisk kameravisning | Raymarine - A Brand by FLIR
FLIR M300 kameravisning ved svagt lys | Raymarine - A Brand by FLIR

M300 kameravisning ved svagt lys

FLIR M300 termisk kameravisning | Raymarine - A Brand by FLIR

M300 termisk billede.

FLIR M300 nattesyn i farver | Raymarine - A Brand by FLIR

M300 nattesyn i farver

FLIR TERMISKE PRODUKTER

Den NYE FLIR AX8 | Raymarine - A Brand by FLIR

Termisk overvågningssystem til maritim brug

Hold et vågent øje med vigtigt udstyr som fx motorer, udstødningsmanifolder og bærelejer, og få øje på problemerne, før du bliver ladt i stikken ude på havet.

M232 termisk kamera med panorering og vipning til maritimt brug | Raymarine - A Brand by FLIR

Maritimt termisk kamera med panorering og vipning

Vores mindste og mest økonomiske maritime termiske natkamera med panorering og vipning. Ved hjælp af vores seneste generation af Boson™ termisk kerne tillader M232 sejlere at se om natten i en termisk opløsning på 320 x 240, og den har også 2x digital zoom.

M300 termisk kamera med panorering og vipning til maritimt brug | Raymarine - A Brand by FLIR

Termiske og visuelle kameraer til maritim brug

M300-serien sætter en ny standard for sikker navigation og situationsopmærksomheden. Ved anvendelse af forbedret stabiliseringsteknologi til højtydende synlig, termisk eller multispektral billedvisning leverer M300 serien et urokkeligt udsyn i miljøer, hvor meget står på spil.

M400 førsteklasses multisensor termisk kamera | Raymarine - A Brand by FLIR

Førsteklasses multisensor termisk nattesyn

Førsteklasses multisensor termisk nattesyn. Et alsidig, højtydende kamera med panorering og vipning til maritim brug, der er designet til enestående målidentifikation på korte og lange distancer.

M500 | Raymarine - A Brand by FLIR

Ultra højtydende multisensor

Det gyrostabiliserede FLIR M500 afkølede termiske kamera er vores teknologisk mest avancerede M-serie kamera nogensinde med panorering og vipning. Opbygget omkring en kryogenetisk selvafkølende 640 x 512 pixel mellembølgefrekvens infrarød (MWIR) termisk sensor klarer FLIR M500 sig fremragende ved både kort og ultralang registrering af målobjekter og identifikation.

Det heri beskrevne udstyr kan kræve eksportgodkendelse fra de amerikanske myndigheder. Omledning i strid med amerikansk lovgivning er forbudt

UDGÅEDE TERMISKE KAMERAER


Ocean Scout TK | Raymarine - A Brand by FLIR

Håndholdt termisk monokulært

Som en termisk billedbehandlingsenhed laver Ocean Scout TK billeder baseret på varme, ikke synligt lys. Både, vandfartøjer, bøjer og andre forhindringer afgiver varme og fremstår tydeligt under alle lysforhold.

FLIR Ocean Scout | Raymarine - A Brand by FLIR

Håndholdt termisk monokulært

Med tre Ocean Scout modeller at vælge imellem og FLIRs brancheførende termiske sensorteknologi gør Ocean Scout din tid på havet tryggere og mere afslappende.

T200 serien | Raymarine by FLIR

Fastmonteret termisk kamera

T200 serien er et kompakt og letvægts termisk kamera, der udsender standard analog video, som let kan vises på en næsten hvilken som helst skærm ved roret eller andre steder ombord.

T300 og T400-serien | Raymarine by FLIR

Fastmonteret termisk kamera med panorering og vipning

Raymarines T-serie termisk natkamera bruger avanceret ethernetforbindelse til nem installation, kontrol og kommunikation med anden elektronik ombord.