Fiske-Ekkolod

Fiske-Ekkolod | Raymarine - A Brand by FLIR

Uanset om din lidenskab er ferskvands-, kyst- eller offshore fiskeri, giver vores DownVision ™ og SideVision ™ sonar moduler dig billeder af bundstruktur og finder fisk samtidigt - alt med ekstraordinær klarhed.

Med sonar konstrueret til hobby og seriøse lystfiskere, giver vores sortiment af sonar moduler dig mere tid at fange fisk og mindre tid på finde dem.

PRODUKTGRUPPER

Læs mere om RVX1000 | Raymarine by FLIR

Med Raymarines prisvindende RealVision 3D ekkolods-teknologi, CHIRP Side og DownVision samt et RVX1000 højeffekt 1 kW dobbeltkanals CHIRP-ekkolod, er RVX1000 en alsidig ekkolodsløsning til både kyst- og offshorefiskeri.

Sonar Type: Alt-i-et ekkolod

Dybdeområde: Channel Dependent

Fiskeri Ansøgning: Kyst og Hav Fiskeri

Læs mere om CP570 | Raymarine by FLIR

Til den professionelle lystfisker levere CP570 to fuldt uafhængige sonar kanaler med hurtigere målidentifikation og op til 4kW kombineret udgangseffekt.

Sonar Type: Bred spektret CHIRP sonar

Dybdeområde: 10,000ft (3,000m)

Fiskeri Ansøgning: Professionelle lystfisker

Læs mere om CP470 | Raymarine by FLIR

Ved brug af et bredt spektrum af frekvenser og større følsomhed, kan CP470’s avancerede CHIRP transceiver se igennem tætte stimer af fødefisk, springlag samtidig med at finde de ønsket fisk.

Sonar Type: Bred spektret CHIRP sonar

Dybdeområde: 10,000ft (3,000m)

Fiskeri Ansøgning: Kyst og Hav Fiskeri

Læs mere om CP370 | Raymarine by FLIR

CP370 leverer fremragende klarhed, skarpere fiskemål og automatisk indstilling ved hjælp af Raymarines næste-generations ClearPulse™ digital sonarbehandling.

Sonar Type: Digital

Dybdeområde: 5,000ft (1,500m)

Fiskeri Ansøgning: På land eller ved kysten

Læs mere om CP200 | Raymarine by FLIR

Raymarines CHIRPsignalbehandling leverer høj opløsning og fremragende rækkevidde Identificer objekter, og se fisk endnu længere væk – ud til 183m på hver side.

Sonar Type: CHIRP SideVision™

Dybdeområde: 600ft (183m) pr. side

Fiskeri Ansøgning: Ferskvands og Kyst Fiskeri

Læs mere om CP100 | Raymarine by FLIR

CP100 er ideel for ferskvands fiskere. Kombineret med Raymarines eSerie HybridTouch displays, lader CP100 ferskvands fiskeren lave et multi-display netværk med HybridTouch kontrol.

Sonar Type: CHIRP DownVision™

Dybdeområde: 600ft (183m)

Fiskeri Ansøgning: Ferskvands og Kyst Fiskeri

Kortplottere med indbygget ekkolod

Læs mere om Axiom | Raymarine by FLIR

Axiom®-familien af navigationsdisplays er robuste, fuld-glas berøringsskærme er tilgængelige i 7, 9 og 12,1-tommers skærmstørrelser og styres af det intuitive LightHouse 3-operativsystem. Udstyret med en lynene hurtig quad core-processor, leverer Axiom problem fri tabletlignende betjening og fantastiske RealVision ™ Sonar-billeder.

Skærmstørrelser: 7.0" | 9.0" | 12.1"

Læs mere om Axiom Pro | Raymarine by FLIR

Axiom Pro er udviklet til kaptajner, der ønsker det hele. Med RealVision 3D, 1kW CHIRP ekkolod og Raymarine HybridTouch kontrol er Axiom Pro den nye standard for “alt-i-en” multifunktionsenheder Og med en lynhurtig quad-core-processor, en super lysstærk monitor med HD IPS monitor og det smarte LightHouse OS giver Axiom Pro en flydende og intuitiv navigering.

Skærmstørrelser: 9.0" | 12.1" | 15.6"

Læs mere om eS-seriens | Raymarine by FLIR

Viden er magt – og Element™ CHIRP ekkolod/GPS-serien fra Raymarine giver dig en stor fordel, når du er på jagt efter fisk og deres habitater. For at levere den klareste visning af verden under vandet bringer Elements HyperVision™ 1,2 megahertz ekkolodsteknologi opløsningen på DownVision, SideVision, og RealVision 3D op på et helt nyt niveau af præcisionsbilledvisning og identifikation af fisk, så du kan se strukturer, vegetation og fisk med en fantastisk livagtig klarhed.

Skærmstørrelser: 7,0" | 9,0" | 12,0"

Læs mere om Dragonfly | Raymarine by FLIR

Element S seriens navigationsskærme giver dig friheden til at nyde det åbne hav—Vælg din destination, og lad Elements hurtige og præcise 10 Hz GPS/GNSS vise vejen. Elemt S er designet til at være enkel og prisvenlig og vil hurtigt blive din betroede følgesvend under sejlads. En quad-core processor byder på responsiv ydelse, og Elements vejrresistente skærme, der kan ses i sollys, leveres med søkort og navigationsdata i smukke farver.

Skærmstørrelser: 7,0" | 9,0" | 12,0"

Sonar Teknologier

Superior Sonar

Raymarine har en bred vifte af sonar teknologier til alle typer sejlads og fiskeri. Axiom og Axiom Pro er tilgængelig med indbygget RealVision 3D sonar, der giver fantastisk præstation og nem installation. Axiom, eS og gS-serien Multifunktionsdisplays kan også udvides med add-on sonar moduler til dybt vand kyst og off shore fiskeri. Uanset hvor du sejler eller fisker, dækker Raymarines sonar lineuppet dine behov

RealVision™3D Sonar

Fishfinder Sonar Technologies - RealVision 3D Sonar | Raymarine - A Brand by FLIR

Fås på Axiom og Axiom Pro, RealVision 3D giver lystfiskere evnen til at se, hvad der er under, bag og til bådens sider, alt sammen på en gang og i tre dimensioner. Med lynene hurtig quad-core processor og gyro stabiliseret transducer teknologi viser RealVision 3D hele undervandsverdenen - herunder struktur, bund, rovfisk og føde fisk i betagende detaljer. Panorer, vippe og zoome 3D-billedet for at undersøge fra enhver vinkel.

Du kan endda pause og spole sonaren tilbage igen for at se nærmere på eller afsætte waypoint. Aktivér GPS Trails-funktionen og RealVision 3D bruger GPS-positionering til at konstruere mest nøjagtig 3D-model af undervandsverdenen, i realtid.

DownVision™ Sonar

Fishfinder Sonar Technologies - DownVision Sonar | Raymarine - A Brand by FLIR

CP100, Axiom, Axiom Pro og Dragonfly produkter, CHIRP DownVision leverer et foto lignende af verdenen under din båd, så du kan se billeder af bundens struktur med fantastiske detaljer samtidig med du kan se fisk.

  • Fotolignende billeder af bundstruktur med CHIRP DownVision
  • Dobbeltkanal; se høj opløsning CHIRP DownVision struktur billeder og fisk med CHIRP sonar på samme tid
  • Perfekt matchede dual-beam CHIRP transducere til rådighed i hækmontering , plast og bronze skroggennemføring

SideVision™ Sonar

Fishfinder Sonar Technologies - SideVision Sonar | Raymarine - A Brand by FLIR

Tilgængelig på CP200, Axiom og Axiom Pro, SideVision ™ Sonar udvider din undervandshorisont med krystalklar, side-til-side visning af fisk, agn og undervandsstruktur. Konstrueret med den samme CHIRP sonar teknologi som Raymarines prisbelønnede DownVision bruger SideVision avanceret CHIRP signalbehandling teknologi til at lade dig se nærmere, se tydeligere og opdage flere fisk end traditionelle side scanning sonarer.

Digital / CHIRP Sonar

Fishfinder Sonar Technologies - CHIRP Digital Sonar | Raymarine - A Brand by FLIR

Fås på CP370, Axiom og Axiom Pro, Digital Sonar leverer usædvanlig klarhed, skarpere fiske mål og automatisk drift ved hjælp af Raymarines næste generation ClearPulse ™ digital sonarbehandling. Digital Sonar opererer ved 200kHz til kyst og 50kHz for offshore fiskeri. ClearPulse ™ signalbehandling styrer intelligent sonarens parametre i alle forhold, så lystfiskere kan bruge mere tid på fiskeri og mindre tid på justering af sonar.

Fiske Ekkolods Systemer

Et komplet Fiske Ekkolods system består af:

Systemer
1 Multifunktions Display (MFD)
2 Fiske Ekkolods Moduler
3 GPS Antenna / Sensor
4 Transducer
1 Fishfinder Typical System - Multifunction Display | Raymarine - A Brand by FLIR

Nogle MFD´er kræver en seperat DSM og GPS Antenne mens andre har disse indbygget.

Læs mere om MFDs

2 Fishfinder Typical System - Sonar Module | Raymarine - A Brand by FLIR

Et kraftfuldt Ekkolods system kan opnås ved at koble et ekkolods modul til et Multifunktions Display via SeaTalkhs. Større detaljegra kan vises ved brug af ekkolods moduler med CHIRP teknologi.

3 Fishfinder Typical System - GPS Antenna | Raymarine - A Brand by FLIR

For at få ekstra funktioner såsom at droppe et waypoint kræver det en GPS. Din MFD Har måske allerede en GPS. Hvis ikke kan du nemt tilføje en Raymarine RayStar130 til dit netværk.

Læs mere om GPS Antennas

4 Fishfinder Typical System - Transducer | Raymarine - A Brand by FLIR

Til sidst skal du bruge en transducer. Typen af transduceren afhænger af dit båd og ønsket ydeevne.

Læs mere om Transducers