Follow On Tiller System

For Evolution Autopilot Systems

Raymarines Follow-On Tiller-autopilotkontrolenhed bringer fuld funktionel servostyring til fjernbetjening og sekundære kontrolstationer overalt om bord. Det er designet til lystyachter eller kommercielle fartøjer, og Follow-On Tiller er en enkel add-on kontrolenhed til Raymarine Evolution-autopilotsystemer. Med et enkelt tryk på en knap aktiverer styrepinden Evolutions servostyringstilstand således, at kaptajner kan sende præcise kommandoer om styringsvinkel til roret på op til 35°.

FOLLOW-ON TILLER-FUNKTIONER

Follow-On Tiller-specifikationer | Raymarine - A Brand by FLIR

Evolution Follow-On Tiller kan installeres på broens vingestationer, agter dockingstationer, eller endda i armene på styrehusstolene. Det intuitive design tillader kaptajnen at udføre præcise justeringer af styringen med et enkelt drej af håndtaget eller drejeskiven.

Hovedfunktioner:

  • Den bringer præcisionskontrol med servostyring til bådens yderområder og ekstra manøvreringsstationer
  • Et slankt lavprofildesign gør, at den passer ind næsten overalt
  • Der kan vælges mellem proportionelle eller hystereseindstillinger af styrings- eller manøvreringsapplikationer
  • Enkelt SeaTalkng-netværk understøtter op til 4 fjernstyrede rorpindsstationer
  • Kompatibel med Evolution™ autopilotsystemer til motorbåde

To versioner af Follow on Tiller kontrol er tilgængelige. Vælg enten en version med standby-tilstand/servostyringskontrol eller en version med autopilot/servostyringskontrol.

Follow on Tiller for Evolution Autopilot | Marine Electronics by Raymarine Follow on Tiller for Evolution Autopilot | Marine Electronics by Raymarine

MAKSIMAL FLEKSIBILITET

Follow-On Tiller-kontrolenheden understøtter både proportionel- (Fuld opfølgning) og hysteresistilstande (ingen opfølgning) for maksimal fleksibilitet. Kontrolleren leveres med en forhåndsinstalleret fjeder, der automatisk fører kontrolleren tilbage til 0° midterpositionen, når den slippes. Returfjederen kan fjernes, hvis det ønskes.

I Proportioneltilstand følger roret styrepinden præcist, grad for grad, og roret vender tilbage midtskibs, når styrepinden er i sin centrale 0° position. I hysteresistilstand kontrollerer størrelsen af drejningen af styrepinden hastigheden af rorets bevægelse i den givne retning. Flytning af styrepinden til den centrale 0°-position stopper straks roret i dets position. Operatøren skal altid manuelt styre roret tilbage til midtskibs i hysteresistilstand.

Follow-On styrepinden er kun beregnet til brug på Raymarine Evolution autopilotsystemer installeret på motorbåde. Den er ikke kompatibel med Evolution Ratmotor, rorpindsstyring eller lineære systemer konfigureret til sejlbåde. Konfiguration og kalibrering af Follow-On Tiller-kontrolleren udføres nemt ved at flytte systemets primære autopilotkontrolhoved eller de autopilotaktiverede LightHouse 2 eller LightHouse 3 multifunktionsskærme.