Bruge mere tid på at fange fisk og mindre tid på at lede efter dem med Raymarine

 

Raymarine Produktgrupper til Ferskvands Fiskeri:

 
Multifunktions Displays | Raymarine

Multifunktions Displays

Udnyt den fulde effekt af Raymarine’s navigationsteknologier med multifunktionsskærme. Konfigurer som et enkelt alt-i-ét-diagram, radar og sonarnavigations-display, eller udvid til et navigationssystem med flere skærme, CHIRP DownVision™ og CHIRP SideVision™ sonar, termisk nattesyn med mere.

Læs mere

Dragonfly-produktudvalg | Raymarine

Dragonfly produktudvalg

Uovertruffen elektronik til fiskeri, der er gjort enkelt af Raymarine. Med avancerede teknologier som bredspektret CHIRP DownVision™ og optisk bundne skærme til al slags vejr, lader Dragonfly-sonarer dig bruge mere tid på at fange fisk og mindre tid på at lede efter dem.

Læs mere

Fiske-Ekkolod | Raymarine

Fiske-Ekkolod

Raymarine er pionere indenfor digital sonar teknologi og vores seneste generation af digital sonar levere pålidelig, fuld automatisk, fiske søgning og bund detajer. Raymarines prisvindende CHIRP DownVision-teknologi giver billeder af objekter og fisk på en enkelt sonarskærm på dybder ned til 180 m for DownVision og 277 m konisk.

Læs mere

Radome Scannere | Raymarine

Radome Scannere

Dag og nat, radarsystemer fra Raymarine holder dig opmærksom på omgivende trafik, farer, regn, havfugle, og meget mere. Fra kompakte og lette digitale radomer, til ultrahøjtydende Super HD Color åbne antenner, Raymarine har den perfekte radar løsning til enhver bådtype.

Læs mere