Raymarine News

 
Ny Ray52 VHF bringer bekvemmelighed og ro i sindet på havet Product News

Ny Ray52 VHF bringer bekvemmelighed og ro i sindet på havet

Read more

Den nyeste tilføjelse til Raymarines produktlinje af fastmonterede radioer er den kompakte Ray52 VHF med indbygget GPS-modtager. Ray52's ultrakompakte størrelse gør den perfekt til overfyldte ror, da den kan passe ind næsten alle steder. Dens overdimensionerede knapper og store baggrundsbelyste LCD-display gør den letanvendelig, både dag og nat.

Raymarine Pro og solosejler Andrea Mura vinder Roma X 1 Race Ambassadors;Events

Raymarine Pro og solosejler Andrea Mura vinder Roma X 1 Race

Read more

Selvom Andrea er solosejler, havde han følgeskab af en fuld udstyrsrække af Raymarine-elektronik under kapsejladsen.  Andreas Open 50 Vento di Sardegna er udstyret med vores ny Quantum CHIRP-radar og vores Evolution-autopilot under kapsejladsen.

4 vigtige kontroller af udstyr før sæsonstart for din båd Ambassadors;Tech Tips

4 vigtige kontroller af udstyr før sæsonstart for din båd

Read more

Raymarine Pro-ambassadør, Alan Watson, deler sin tjekliste for kontrol af båden før sæsonstart, så du kan føle dig sikker på havet

FLIR annoncerer Raymarine Quantum™ trådløs CHIRP-marineradar Product News

FLIR annoncerer Raymarine Quantum™ trådløs CHIRP-marineradar

Read more

FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) annoncerer Raymarine Quantum CHIRP-radar, der er branchens første radarkuppel til lystsejlere med CHIRP-impulskompressionsteknologi. Med den nye tilgang til marineradar sætter Quantum CHIRP-radar en ny standard for kompakte solid-state radarer, der leverer fremragende radarbilleddannelse på både lange og korte afstande.

FLIR udvider Raymarine Dragonfly®-familien med den nye Dragonfly 7 PRO Product News

FLIR udvider Raymarine Dragonfly®-familien med den nye Dragonfly 7 PRO

Read more

Den nye Dragonfly 7 PRO er Raymarines mest funktionsrige sonar-/GPS-kombination nogensinde til kystnært ferskvands- og saltvandsfiskeri. Dragonfly 7 PRO byder på de samme avancerede funktioner som Dragonfly 5 PRO og er udstyret et ekstrastort 7" display af hensyn til maks. sigtbarhed.  Det superlysstærke display er også optisk forseglet med henblik på brug under alle vejrforhold, og det garanteres, at det aldrig dugger til.The new Dragonfly 7 PRO is Raymarine’s most feature-rich sonar/GPS combination yet for fresh and coastal saltwater fishing. Offering the same advanced features as the award-winning Dragonfly 5 PRO, Dragonfly 7 PRO is equipped with an extra-large 7” display for maximum visibility. The super bright display is also optically-bonded for all-weather performance, and is guaranteed to never fog up.

FLIR styrker Raymarine LightHouse II OS med stærke nye funktioner Product News

FLIR styrker Raymarine LightHouse II OS med stærke nye funktioner

Read more

FLIR Systems, Inc. (NASDAQ:FLIR) har meddelt offentliggørelsen af den nyeste opdatering til sit roste LightHouse II-operativsystem for Raymarines multifunktionsskærme (MFD'er). Som en understregning af FLIR's løfte om at forbedre sejloplevelsen gennem innovation giver LightHouse II Release 15 kaptajner mulighed for at overvåge deres maskinrum ved brug af det nye FLIR AX8 marine, termiske kamerasystem, forbedrer undgåelse af kollision med en fuldstændig ny afbildning af AIS-mål og understøtter nu softwareopdateringer direkte via wi-fi, så brugere af Raymarine er opdateret med den seneste teknologi.

Raymarine’s Evolution Autopilot Gets The Public Vote Product News

Raymarine’s Evolution Autopilot Gets The Public Vote

Read more

Team Raymarine was delighted to accept the Sailing Today award for Gear Innovation (in association with NASA Marine) for the Raymarine Evolution autopilot.

Innovative nye sonarer og termiske kameraer gør sejlads sikrere og sjovere Product News

Innovative nye sonarer og termiske kameraer gør sejlads sikrere og sjovere

Read more

den 11. februar 2015 - FLIR Systems (NASDAQ: FLIR) annoncerede frigivelsen af tre nye sonarer og to nye termiske kameraer, som har ét formål for øje: At gøre din tilbragte tid på vandet sikrere og sjovere end nogensinde før. Med FLIR's termiske billedteknologi, der er førende inden for branchen, det nye M400-stabiliserede termiske multi-sensorkamera og det håndholdte Ocean Scout™ termiske kamera, får sejlere ubegrænset mulighed for at spotte andre fartøjer, undgå kollisioner og føle sig sikre, når de sejler, ved at kunne se klart i totalt mørke og i dårligt vejr. Raymarines nye professionelle CP570 CHIRP-sonar, CP470 CHIRP-sonar og digitale CP370-sonar, der er designet fra bunden, giver fiskere mulighed for, uden sidestykke, at finde fisk. Sonarerne redefinerer blue water-sonarer med klare billeder af agnfisk og af rovfiskene omkring dem i det dybe vand.

Raymarine offentliggøre Nye VHF-radioer og videoteknologi på Fort Lauderdale bådudstillingen i Miami Product News

Raymarine offentliggøre Nye VHF-radioer og videoteknologi på Fort Lauderdale bådudstillingen i Miami

Read more

FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) har hermed fornøjelsen at annoncere lanceringen af Raymarines Marine Ray70 VHF-multifunktionsradio og Software-opgradering af LightHouse II, Version 12 til Raymarines multifunktionsskærme. Raymarines nye portefølje af VHF-radioer bliver i denne uge udstillet på den internationale bådudstilling 2014 ved Fort Lauderdale.

FLIR hjemtager 3 NMEA-priser Product News

FLIR hjemtager 3 NMEA-priser

Read more

Hver år anerkender medlemmerne fra NMEA, producenterne for deres innovation og lederskab indenfor branchen. I år fik FLIR MD625 (fastmonteret termisk kamera med nattesyn) en delt førsteplads i kategorien Specialty, Raymarine Evolution™ autopilot var en af de to vindere i kategorien Autopilot, og det højt avancerede system FLIR MV604CL med flere sensorer og termisk nattesyn hjemtog uforbeholdent 2014 NMEA-BWI Technology-prisen.  FLIR Systems udvikler, producerer og markedsfører maritime produkter under mærkerne FLIR og Raymarine. 

Raymarine præsenterer SideVision™ fiskeekkolod og IP-videokameraer på ICAST Product News

Raymarine præsenterer SideVision™ fiskeekkolod og IP-videokameraer på ICAST

Read more

I forbindelse med vores vedvarende bestræbelser på at give fiskere og sejlere de værktøjer, de har brug for at få succes på vandet, præsenterer Raymarine to nye teknologier til sin LightHouse II-serie af multifunktionsdisplays. Det nye CP200 SideVision™-fiskeekkolod udvider lystfiskeres undervandshorisont med krystalklar CHIRP-fiskeekkolod med sidescanning, og det nye CAM200IP marine-videokamera giver HD-videoovervågning til Raymarines multifunktionsdisplays.

Raymarine annoncerer ny autopilot og motor-integration med Yanmar-fremdriftssystem Product News

Raymarine annoncerer ny autopilot og motor-integration med Yanmar-fremdriftssystem

Read more

Raymarine annoncerer, at to af firmaets banebrydende produkter nu er kompatible med udvalgte Yanmar-motorsystemer. Evolution™ DBWer fuldt testet og certificeret af begge parter og giver autopilotkontrol til både, som er udstyret med Yanmar VC10 og JC10 (Joystick)-kontrolsystemer. Den direkte forbindelse tilvejebringes af Yanmars styringssystems uovertrufne styringskontrol. ECI-100 Universal Engine and Control Interface giver via Raymarine multifunktiondisplay (MFD) adgang til Yanmar-motordata

 

Raymarine udvider aSerien med nye LightHouse II-drevne 9 og 12 multifunktionelle touchskærme Product News

Raymarine udvider aSerien med nye LightHouse II-drevne 9 og 12 multifunktionelle touchskærme

Read more

Raymarine, en underafdeling af FLIR Systems, annoncerer i dag de splinternye multifunktionsdisplays a9 og a12 . Begge modeller får deres offentlige debut på Sanctuary Cove Boat Show i Queensland, Australien. De nye 9” og 12” multitouch-displays har Raymarine’s touchskærm-teknologi, der er bedst i sin klasse, med pinch-to-zoom, hurtig 10Hz intern GPS samt omfattende kablede og trådløse netværksudvidelsesfunktioner.

 

Raymarine lancerer gS195 Glass Bridge-multifunktionsdisplay Product News

Raymarine lancerer gS195 Glass Bridge-multifunktionsdisplay

Read more

Raymarine, en underafdeling af FLIR Systems, annoncerer i dag lanceringen af et 19” gS195 Glass Bridge-multifunktionsdisplay. gS195 får sin offentlige debut på Sanctuary Cove Boat Show i Queensland, Australien. Raymarine’s største LightHouse II-drevne multifunktionsdisplay, gS195, slutter sig til 9”, 12” og 15,4” i gS-serien af glass bridge-multifunktionsdisplays. gS195, der er udviklet til premium-yachter, har en kant-til-kant-glaskonstruktion og et slankt kantdesign, som passer nydeligt sammen med moderne ror.

Dragonfly7 – Raymarine’s prisvindende Dragonfly® CHIRP Sonar-GPS vokser Product News

Dragonfly7 – Raymarine’s prisvindende Dragonfly® CHIRP Sonar-GPS vokser

Read more

Raymarine er stolte af at kunne introducere den nye 7” display version af vores prisvindende Dragonfly® Sonar/GPS – Dragonfly7. Siden lanceringen sidste år, har Dragonfly’s høj-performance, dual-kanals CHIRP sonar og GPS søkortplotter kombination taget lystfiske verden med storm; ved at bibringe kraften og de skarpe detaljer af avanceret CHIRP DownVision™ sonar til lystfiskere, til en fantastisk pris.

Dern nye Dragonfly7 stepper op I skærmstørrelse med et bedst-i-klassen 7” wideskærms display og kommer med den nye mulighed for montering i loft, samtidigt med at den kan tiltes og drejes.

FLIR præsenterer Raymarine eS-seriens multifunktionelle navigationsskærme Product News

FLIR præsenterer Raymarine eS-seriens multifunktionelle navigationsskærme

Read more

FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) præsenterede lanceringen af Raymarine eS-seriens nye modelprogram af multifunktionelle HybridTouch™-skærme.  Raymarine's avancerede LightHouse II-brugergrænseflade er drivkraften bag eS-serien med tre højtydende navigationsskærme, der byder på hidtil uset kontrol og brugervenlighed pakket ind i et slankt og ergonomisk design.   

Raymarine opgraderer LightHouse II-operativsystemet med nye sejlfunktioners Product News

Raymarine opgraderer LightHouse II-operativsystemet med nye sejlfunktioners

Read more

FLIR Systems, Inc. (NASDAQ:FLIR) announced the release of the latest update to its acclaimed LightHouse II operating system for Raymarine multifunction displays (MFDs), with advanced features designed specifically for sailboats. LightHouse II Release 14 offers multiple tools to help sailors determine the quickest, most efficient ways to navigate while racing or cruising.The free update is available for aSeries, cSeries, eSeries, gS Series, and the new eS Series line of high performance MFDs.