Fiske-Ekkolod

Sonar modules at a glance


Wi-Fish™

Prisvindende bredspektret CHIRP DownVision™-sonar leverer billeder i fotokvalitet, højhastighedssporing og bedre opløsning i vand

Læs mere

CP100

CP100´s CHIRP DownVision levere et foto lignende overblik af verdenen under din båd, så du kan se billeder af bundstrukturen med en uovertruffen detaljegrad og finde fisk samtidig.

Læs mere

CP200

CP200 CHIRP SideVision™-sonaren udvider din undervandshorisont med krystalklare visninger fra banke til banke af fisk, agn og undervandsobjekter.

Læs mere

NEW CP370

Digital sonar module for coastal and offshore blue water fishing

Læs mere

NEW CP470

High performance CHIRP for coastal and offshore blue water fishing

Læs mere

NEW CP570

Professional CHIRP sonar module for tournament and offshore blue water fishing

Læs mere

 

Kortplottere med indbygget ekkolod:

Dragonfly®

Uovertruffen elektronik til fiskeri, der er gjort enkelt af Raymarine. Med avancerede teknologier som bredspektret CHIRP DownVision™ og optisk bundne skærme til al slags vejr.

Læs mere

aSerie

aSeriens multifunktions displays leverer den hastighed og brugervenlighed man kan forvente fra Raymarine teknologi i et slankt, kompakt touch skærms display.

Læs mere

cSerien

cSerien med tastatur styring. Den perfekte kombination af ydeevne og pris, cSerien med tastatur kontrol giver sikker kontrol og brugervenlighed.

Læs mere

eSerie

eSerie med HybridTouch™. eSerie HybridTouch displays tillader simpel touch skærms kontrol eller tag kommandoen med Unicontroller og tastatur - valget er dit.

Læs mere

 

Fiske Ekkolods Systemer

Et komplet Fiske Ekkolods system består af:

Multifunktions Display (MFD)

Nogle MFD´er kræver en seperat DSM og GPS Antenne mens andre har disse indbygget.

Læs mere

Fiske Ekkolods Moduler

Et kraftfuldt Ekkolods system kan opnås ved at koble et ekkolods modul til et Multifunktions Display via SeaTalkhs. Større detaljegra kan vises ved brug af ekkolods moduler med CHIRP teknologi.

Læs mere

GPS Antenna / Sensor

For at få ekstra funktioner såsom at droppe et waypoint kræver det en GPS. Din MFD Har måske allerede en GPS. Hvis ikke kan du nemt tilføje en Raymarine RayStar130 til dit netværk.

Læs mere

Transducer

Til sidst skal du bruge en transducer. Typen af transduceren afhænger af dit båd og ønsket ydeevne.

Læs mere