VHF-radiokommunikation

VHF-radiokommunikation | Raymarine - A Brand by FLIR

Fra kompakte VHF-radioer til den ultimative alt-i-en kommunikationsløsning - vi har en VHF-radio til alle sejlere!

Du vil altid blive hørt klart og tydeligt, hvis du bruger en VHF-radio fra Raymarine. Hvad enten det er vores kompakte Ray50, vores Ray60 i normal størrelse eller den multifunktionelle Ray70, kan du regne med at kunne kommunikere til søs uden problemer med vores Raymarine VHF-radioer mange år fremover.

VHF-PRODUKTER

Få mere at vide om Ray50 | Raymarine by FLIR

Ray50 VHF er et kraftfuldt kommunikationssystem indbygget i et kabinet, der er lille nok til at blive monteret næsten hvorsomhelst.

Få mere at vide om Ray52 | Raymarine by FLIR

Med indbygget GPS er den kompakte Ray52 DSC-parat og klar til brug og giver forbedret sikkerhed, bekvemmelighed og nem installation.

Få mere at vide om Ray60 | Raymarine by FLIR

Ray60 er en VHF-radio i fuld størrelse, der er fuld af essentielle kommunikationsfunktioner med henblik på at imødekomme enhver sejlers behov. Valgfrit håndsæt som tilbehør.

Få mere at vide om Ray70 | Raymarine by FLIR

Ray70 fra Raymarine er den ultimative alt-i-en kommunikationsløsning for kaptajner, der kræver det allerbedste. Ray70 har VHF med fuld funktionalitet, megafonudgang, AIS-modtager og understøtter også dual-station med valgfrit RayMic-tilbehør.

Få mere at vide om den NYE Ray90 | Raymarine by FLIR

Raymarines fastmonterede og modulære Ray90 VHF-radio bringer multistationskommunikationen op på et helt nyt niveau af kraft, ydeevne og fleksibilitet. Ray90 er et black-box design med en transceiver, der kan gemmes ude af syne under dit ror, i et aflåst skab, eller næsten hvorsomhelst.

Få mere at vide om den NYE Ray91 | Raymarine by FLIR

Ud over at være et VHF-radiosystem med fuld funktionalitet har Ray91 også en indbygget modtager med automatisk identifikationssystem (AIS). Ray91 kan modtage navigations- og sikkerhedsmeddelelser fra nærliggende både med AIS-udstyr og dele dem med din kompatible MFD, kortplotter, radar og instrumenter.

Få mere at vide om RayMic | Raymarine by FLIR

Ray60, Ray70, Ray90 og Ray91 VHF-radioerne understøtter også det valgfrie RayMic-håndsæt til fjernbetjening af sekundære stationer. Dette giver dig fuld VHF- og intercom-funktionalitet fra en anden position om bord.


UDGÅEDE/ÆLDRE VHF-PRODUKTER

Få mere at vide om Ray260 | Raymarine by FLIR

Førsteklasses VHF-system med fjernbetjent transceiver, højttaler og håndsæt. Indbygget megafon/tågehorn plus multistations intercom-kapacitet. Fås med en indbygget AIS-modtager.