Raymarine World News and Events

 

Raymarine Nyheder og Arrangementer

 

FLIR annoncerer Raymarine Quantum™ trådløs CHIRP-marineradar

Januar 2016

 
   
FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) annoncerer Raymarine Quantum CHIRP-radar, der er branchens første radarkuppel til lystsejlere med CHIRP-impulskompressionsteknologi.  Med den nye tilgang til marineradar sætter Quantum CHIRP-radar en ny standard for kompakte solid-state radarer, der leverer fremragende radarbilleddannelse på både lange og korte afstande.  
Full Story »
 

FLIR udvider Raymarine Dragonfly®-familien med den nye Dragonfly 7 PRO

Januar 2016

 
   
Den nye Dragonfly 7 PRO er Raymarines mest funktionsrige sonar-/GPS-kombination nogensinde til kystnært ferskvands- og saltvandsfiskeri. Dragonfly 7 PRO byder på de samme avancerede funktioner som Dragonfly 5 PRO og er udstyret et ekstrastort 7" display af hensyn til maks. sigtbarhed.  Det superlysstærke display er også optisk forseglet med henblik på brug under alle vejrforhold, og det garanteres, at det aldrig dugger til. 
Full Story »
 

FLIR styrker Raymarine LightHouse II OS med stærke nye funktioner

September 2015

 
   
FLIR Systems, Inc. (NASDAQ:FLIR) har meddelt offentliggørelsen af den nyeste opdatering til sit roste LightHouse II-operativsystem for Raymarines multifunktionsskærme (MFD'er).   Som en understregning af FLIR's løfte om at forbedre sejloplevelsen gennem innovation giver LightHouse II Release 15 kaptajner mulighed for at overvåge deres maskinrum ved brug af det nye FLIR AX8 marine, termiske kamerasystem, forbedrer undgåelse af kollision med en fuldstændig ny afbildning af AIS-mål og understøtter nu softwareopdateringer direkte via wi-fi, så brugere af Raymarine er opdateret med den seneste teknologi.
Full Story »
 

Raymarine’s Evolution Autopilot Gets The Public Vote

September 2015

 
   
Team Raymarine was delighted to accept the Sailing Today award for Gear Innovation (in association with NASA Marine) for the Raymarine Evolution autopilot. 
Full Story »
 

Raymarine opgraderer LightHouse II-operativsystemet med nye sejlfunktioner

Maj 2015

 
   
FLIR Systems, Inc. (NASDAQ:FLIR) har meddelt offentliggørelsen af den nyeste opdatering til sit roste LightHouse II-operativsystem for Raymarine's multifunktionsskærme (MFD'er) med avancerede funktioner udviklet specielt til sejlbåde.  LightHouse II version 14 giver flere værktøjer til sejlerne som hjælp til at fastlægge de hurtigste og mest effektive metoder til at navigere under kapsejladsen eller tursejladsen. Den gratis opdatering er tilgængelig for a-serien, c-serien, e-serien, gS-serien og den nye eS-serie med højtydende multifunktionsskærme.

Full Story »
 

FLIR præsenterer Raymarine eS-seriens multifunktionelle navigationsskærme

April 2015

 
   
FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) præsenterede lanceringen af Raymarine eS-seriens nye modelprogram af multifunktionelle HybridTouch™-skærme.  Raymarine's avancerede LightHouse II-brugergrænseflade er drivkraften bag eS-serien med tre højtydende navigationsskærme, der byder på hidtil uset kontrol og brugervenlighed pakket ind i et slankt og ergonomisk design.   
Full Story »
 

Innovative nye sonarer og termiske kameraer gør sejlads sikrere og sjovere

Februar 2015

 
   
den 11. februar 2015 - FLIR Systems (NASDAQ: FLIR) annoncerede frigivelsen af tre nye sonarer og to nye termiske kameraer, som har ét formål for øje: At gøre din tilbragte tid på vandet sikrere og sjovere end nogensinde før. Med FLIR's termiske billedteknologi, der er førende inden for branchen, det nye M400-stabiliserede termiske multi-sensorkamera og det håndholdte Ocean Scout™ termiske kamera, får sejlere ubegrænset mulighed for at spotte andre fartøjer, undgå kollisioner og føle sig sikre, når de sejler, ved at kunne se klart i totalt mørke og i dårligt vejr. Raymarines nye professionelle CP570 CHIRP-sonar, CP470 CHIRP-sonar og digitale CP370-sonar, der er designet fra bunden, giver fiskere mulighed for, uden sidestykke, at finde fisk. Sonarerne redefinerer blue water-sonarer med klare billeder af agnfisk og af rovfiskene omkring dem i det dybe vand.
Full Story »
 

Raymarine offentliggøre Nye VHF-radioer og videoteknologi på Fort Lauderdale bådudstillingen i Miami

Oktober 2014

 
   
FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) har hermed fornøjelsen at annoncere lanceringen af Raymarines Marine Ray70 VHF-multifunktionsradio og Software-opgradering af LightHouse II, Version 12 til Raymarines multifunktionsskærme. Raymarines nye portefølje af VHF-radioer bliver i denne uge udstillet på den internationale bådudstilling 2014 ved Fort Lauderdale. 
Full Story »
 

Raymarine præsenterer SideVision™ fiskeekkolod og IP-videokameraer på ICAST

Juli 2014

 
   
I forbindelse med vores vedvarende bestræbelser på at give fiskere og sejlere de værktøjer, de har brug for at få succes på vandet, præsenterer Raymarine to nye teknologier til sin LightHouse II-serie af multifunktionsdisplays.  Det nye CP200 SideVision™-fiskeekkolod udvider lystfiskeres undervandshorisont med krystalklar CHIRP-fiskeekkolod med sidescanning, og det nye CAM200IP marine-videokamera giver HD-videoovervågning til Raymarines multifunktionsdisplays. 
Full Story »
 

Raymarine annoncerer ny autopilot og motor-integration med Yanmar-fremdriftssystem

Juni 2014

 
   
Raymarine annoncerer, at to af firmaets banebrydende produkter nu er kompatible med udvalgte Yanmar-motorsystemer. Evolution™ DBW er fuldt testet og certificeret af begge parter og giver autopilotkontrol til både, som er udstyret med Yanmar VC10 og JC10 (Joystick)-kontrolsystemer. Den direkte forbindelse tilvejebringes af Yanmars styringssystems uovertrufne styringskontrol. ECI-100 Universal Engine and Control Interface giver via Raymarine multifunktiondisplay (MFD) adgang til Yanmar-motordata.
Full Story »
 

Raymarine udvider aSerien med nye LightHouse II-drevne 9" og 12" multifunktionelle touchskærme

Maj 2014

 
   
Raymarine, en underafdeling af FLIR Systems, annoncerer i dag de splinternye multifunktionsdisplays a9 og a12 .   Begge modeller får deres offentlige debut på Sanctuary Cove Boat Show i Queensland, Australien.  De nye 9” og 12” multitouch-displays har Raymarine’s touchskærm-teknologi, der er bedst i sin klasse, med pinch-to-zoom, hurtig 10Hz intern GPS samt omfattende kablede og trådløse netværksudvidelsesfunktioner.
Full Story »
 

Raymarine lancerer gS195 Glass Bridge-multifunktionsdisplay

Maj 2014

 
   
Raymarine, en underafdeling af FLIR Systems, annoncerer i dag lanceringen af et 19” gS195 Glass Bridge-multifunktionsdisplay.   gS195 får sin offentlige debut på Sanctuary Cove Boat Show i Queensland, Australien.   Raymarine’s største LightHouse II-drevne multifunktionsdisplay, gS195, slutter sig til 9”, 12” og 15,4” i gS-serien af glass bridge-multifunktionsdisplays.  gS195, der er udviklet til premium-yachter, har en kant-til-kant-glaskonstruktion og et slankt kantdesign, som passer nydeligt sammen med moderne ror. .
Full Story »
 

Dragonfly7 – Raymarine’s prisvindende Dragonfly® CHIRP Sonar/GPS vokser

Februar 2014

 
   
Raymarine er stolte af at kunne introducere den nye 7” display version af vores prisvindende Dragonfly® Sonar/GPS – Dragonfly7. Siden lanceringen sidste år, har Dragonfly’s høj-performance, dual-kanals CHIRP sonar og GPS søkortplotter kombination taget lystfiske verden med storm; ved at bibringe kraften og de skarpe detaljer af avanceret CHIRP DownVision™ sonar til lystfiskere, til en fantastisk pris.  Dern nye Dragonfly7 stepper op I skærmstørrelse med et bedst-i-klassen 7” wideskærms display og kommer med den nye mulighed for montering i loft, samtidigt med at den kan tiltes og drejes. 
Full Story »
 

Falcks brandmænd i Gilleleje kæmpede selv for Gribskovs nye fantastiske Zodiac redningsbåd fyldt med Raymarine udstyr

Juni 2013

 
   

Brandmændene i Gilleleje skaffede selv lokale sponsorer, der sammen med Gribskov Kommune, har finansieret den nordsjællandske kommunes nye imponerende og specialudrustet Zodiac 750 SRR redningsbåd. Uni-safe A/S og Raymarine har opbygget redningsbåden helt efter redningsfolkenes ønsker. 

 

Full Story »
 

Raymarine launches new CP450C Sonar With ClearPulse™ CHIRP Technology

Februar 2012

 
   

State-of-the-art sonar module offers anglers phenomenal fish detection, clarity, and depth performance. NASHUA, NH and MIAMI BEACH, FL. February 16th, 2012– Raymarine announced the launch of its new CP450C ClearPulse™ CHIRP sonar, a cutting edge black box fishfinder option for the all new Raymarine e-Series and c-Series line of multifunction displays.

Full Story »