FLIR annoncerer Raymarine Quantum™ trådløs CHIRP-marineradar

FLIR annoncerer Raymarine Quantum™ trådløs CHIRP-marineradar

Tuesday, March 1, 2016


Advanceret solid-state radar byder på fremragende kort og lang billeddannelse og enkel Wi-Fi-tilslutning

January 2016

FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) annoncerer Raymarine Quantum CHIRP-radar, der er branchens første radarkuppel til lystsejlere med CHIRP-impulskompressionsteknologi. Med den nye tilgang til marineradar sætter Quantum CHIRP-radar en ny standard for kompakte solid-state radarer, der leverer fremragende radarbilleddannelse på både lange og korte afstande.

Quantums CHIRP-impulskompressionsteknologi bruger flere komprimerede radarimpulser med FLIR's eksklusive ATX™ avanceret målseparationsteknologi til at vise mål som både, landmærker, klipper, bøjer og vejrceller med uovertruffet opløsning og separationskvalitet i forhold til traditionelle magnetronradarer. Hvor pladsen er begrænset muliggør Quantums CHIRP-teknologien identifikation af mål så tæt på som 18 fod, og på havet leverer Quantum enestående langtrækkende billeddannelse og nøjagtige målreturneringer. Quantums indbyggede signalbehandling fjerner også automatisk regn og havreflekser, blokerer forstyrrelse fra andre radarer og sikrer et støjfrit, letfortolkeligt billede på vandveje med tæt trafik.

Quantums letvægtsdesign og Wi-Fi-tilslutning gør den nem at installere og let at betjene. Med sine 5,4 kg vejer Quantum 50 % mindre end traditionelle magnetronradarer. Quantum er også innovativ med Wi-Fi-netværkstilslutning til Raymarine MFD'er, der gør installationen meget nemmere og fjerner behovet for yderligere radarkabelføring eller grænsefladebokse. Quantums solid state-design og meget effektive elektronik nedsætter i betragtelig grad strømforbruget i lystfartøjer og forlænger levetiden for fartøjets batteri.

"Vi er begejstrede over at indføre vores nye solid state CHIRP-radarteknologi på markedet for fritidsbåde," sagde Grégoire Outters, Vice President og General Manager for FLIR's maritime segment. "Denne banebrydende teknologi vil sammen med vores ATX™ avanceret målseparationsteknologi vende op og ned på markedet, hvad angår præstationsbetingelser, brugervenlighed og tilslutningsmuligheder."

Quantum CHIRP-radar vil komme på markedet verden over i første kvartal 2016 via Raymarines netværk af autoriserede forhandlere og detailhandlere til en pris, der starter på DKK kr.11,196. Få flere oplysninger om Quantum CHIRP-radar ved at besøge: www.raymarine.dk/Quantum.


Om FLIR Systems:

FLIR Systems, Inc. er en af verdens førende inden for design, produktion og markedsføring af sensorsystemer, der forbedrer sansning og bevidsthed. FLIR's avancerede systemer og komponenter bruges til en lang række formål i forbindelse med termografi, situationssansning og sikkerhedsapplikationer, herunder luftbårne og jordbaserede overvågningssystemer, tilstandskontrol, navigation, fritidsaktiviteter, forskning og udvikling, processtyring ved fremstilling, eftersøgning og redning, narkotikaforbud, transportsikkerhed, grænsekontrol og havpatruljering, miljøovervågning, samt trusselsregistrering af kemiske, biologiske, radiologiske, nukleare våben og sprængstoffer (CBRNE). Få flere oplysninger på FLIR's hjemmeside på www.flir.eu

Om Raymarine:

Raymarine, som er førende i verden inden for marineelektronik, udvikler og producerer det mest omfattende udvalg af elektronisk udstyr til lystsejlads og lette kommercielle marinemarkeder. De prisvindende produkter er designet til høj ydeevne og brugsvenlighed, og fås igennem et globalt netværk af forhandlere og distributører. Raymarine's produkter omfatter radar, autopiloter, GPS-systemer, instrumenter, fiskesøgning, kommunikation og integrerede systemer. Raymarine er en division af FLIR Systems, som er førende i verden inden for termografi, og har hovedkontor i Fareham i Storbritannien. Få flere oplysninger om Raymarine på www.raymarine.dk

For further information contact Haley Ellison – FLIR Systems Tel: +1 503/919-0696 or Email: haley.ellison@flir.com. For high resolution images please go to www.raymarine.dk/media

COMMENT