FLIR styrker Raymarine LightHouse II OS med stærke nye funktioner

FLIR styrker Raymarine LightHouse II OS med stærke nye funktioner

Tuesday, March 1, 2016


Opdateringer til Thermal Engine Room Monitoring-, Collision Avoidance- og Over-the-Air-software er nu tilgængelige til Raymarine Multifunction Displays i Release 15

September 2015

FLIR Systems, Inc. (NASDAQ:FLIR) har meddelt offentliggørelsen af den nyeste opdatering til sit roste LightHouse II-operativsystem for Raymarines multifunktionsskærme (MFD'er). Som en understregning af FLIR's løfte om at forbedre sejloplevelsen gennem innovation giver LightHouse II Release 15 kaptajner mulighed for at overvåge deres maskinrum ved brug af det nye FLIR AX8 marine, termiske kamerasystem, forbedrer undgåelse af kollision med en fuldstændig ny afbildning af AIS-mål og understøtter nu softwareopdateringer direkte via wi-fi, så brugere af Raymarine er opdateret med den seneste teknologi.

"Det glæder os at kunne tilføje disse stærke nye egenskaber til vores Lighthouse II-styresystem", udtalte Grégoire Outters, Vice President and General Manager i FLIR’s maritime afdeling. "Release 15 forbedrer vores kunder situationsbevidsthed, giver dem mulighed for at udnytte den termiske billedteknologi og gør download og installering af fremtidige opdateringer og forbedringer utroligt nemt."

FLIR AX8 Thermal Engine Room Monitoring

Sejlere kan opnå en fuldstændig ny visning af deres fartøjs mekaniske system med det marine, termiske overvågningssystem FLIR AX8. Ved at kombinere termiske og synlige kameraer i en lille pakke til rimelig pris integreres AX8 med Raymarines MFD'er for at holde et vågent øje med kritisk udstyr som motor, udstødningsrør og aksellejer. Med AX8 kan kaptajner spotte problemer, før de medfører nedbrud og potentielt kostbare reparationer. For yderligere sikkerhed har AX8 programmerbare alarmer, som kan spore temperaturafvigelser, der kan indikere en eventuel brand, vandlækage eller beskadigede slanger. AX8 omfatter desuden FLIR's eksklusive MSX®-teknologi, som tilføjer kanter, tekst og andre detaljer på den synlige afbildning af det termiske billede, hvormed sejlere nemt kan fortolke det, de ser.

Nye Collision Avoidance-værktøjer

Med væksten i sporing af AIS-mål kan det være en udfordring for selv den mest erfarne kaptajn at holde styr på sporingen af adskillige AIS-mål i travlt befærdede farvande. Med LightHouse Collision Avoidance Tools kan både kaptajner med stor erfaring og nybegyndere nu overvåge potentielt farlige passager med nemt forståelig skærmgrafik ved navn målundgåelseszoner. Disse zoner kan også hjælpe kommercielle skibe og redningsfartøjer med at spore og møde udpegede AIS-mål. Herudover har den seneste version af Lighthouse II nye forbedrede ikoner for AIS-mål samt en forbedret brugergrænseflade.

Over-the-Air-softwareopdateringer

Sejlere kan nu opgradere Raymarine LightHouse II-MDF'er samt tilsluttet perifært udstyr ved at downloade de seneste opgraderinger direkte fra Raymarine via wi-fi. LightHouse II kan desuden levere softwareopdateringer til Raymarine-autopiloter, sonarer, instrumenter samt radarer, hvilket gør det nemmere end nogensinde at opdatere til den seneste FLIR- og Raymarineteknologi.

LightHouse II Release 15 kan fås som gratis download på raymarine.com. For at få mere at vide om Raymarine LIghthouse II, bedes du besøge www.flir.eu/marine.

AX8 Marine Thermal Monitoring System vil kunne købes fra september 2015 til en anbefalet udsalgspris på DKK kr.8796.00.


Om FLIR Systems:

FLIR Systems, Inc. er en af verdens førende inden for design, produktion og markedsføring af sensorsystemer, der forbedrer sansning og bevidsthed. FLIR's avancerede systemer og komponenter bruges til en lang række formål i forbindelse med termografi, situationssansning og sikkerhedsapplikationer, herunder luftbårne og jordbaserede overvågningssystemer, tilstandskontrol, navigation, fritidsaktiviteter, forskning og udvikling, processtyring ved fremstilling, eftersøgning og redning, narkotikaforbud, transportsikkerhed, grænsekontrol og havpatruljering, miljøovervågning, samt trusselsregistrering af kemiske, biologiske, radiologiske, nukleare våben og sprængstoffer (CBRNE). Få flere oplysninger på FLIR's hjemmeside på www.flir.eu

Om Raymarine:

Raymarine, som er førende i verden inden for marineelektronik, udvikler og producerer det mest omfattende udvalg af elektronisk udstyr til lystsejlads og lette kommercielle marinemarkeder. De prisvindende produkter er designet til høj ydeevne og brugsvenlighed, og fås igennem et globalt netværk af forhandlere og distributører. Raymarine's produkter omfatter radar, autopiloter, GPS-systemer, instrumenter, fiskesøgning, kommunikation og integrerede systemer. Raymarine er en division af FLIR Systems, som er førende i verden inden for termografi, og har hovedkontor i Fareham i Storbritannien. Få flere oplysninger om Raymarine på www.raymarine.dk

For further information contact Haley Ellison – FLIR Systems Tel: +1 503/919-0696 or Email: haley.ellison@flir.com. For high resolution images please go to www.raymarine.dk/media

COMMENT