Raymarine opgraderer LightHouse II-operativsystemet med nye sejlfunktioners

Raymarine opgraderer LightHouse II-operativsystemet med nye sejlfunktioners

Tuesday, August 25, 2015


Den gratis opdatering giver både klub- og konkurrencesejlere avancerede visuelle sejlværktøjer

May 2015

FLIR Systems, Inc. (NASDAQ:FLIR) har meddelt offentliggørelsen af den nyeste opdatering til sit roste LightHouse II-operativsystem for Raymarine's multifunktionsskærme (MFD'er) med avancerede funktioner udviklet specielt til sejlbåde.  LightHouse II version 14 giver flere værktøjer til sejlerne som hjælp til at fastlægge de hurtigste og mest effektive metoder til at navigere under kapsejladsen eller tursejladsen. Den gratis opdatering er tilgængelig for a-serien, c-serien, e-serien, gS-serien og den nye eS-serie med højtydende multifunktionsskærme.Lighthouse II version 14 har følgende nye funktioner for sejlere:

  • LightHouse QuickCourse™ gør det muligt for skipperen præcist og hurtigt at få vist en ny sejlkurs baseret på forudindstillede koder, der identificerer kapsejladsens mærker.
  • LightHouse SmartMarks™ har visuelle afrundingsindikatorer for navigationspunkter, så man får tydelige visuelle tegn til at sejle rundt om bøjer i en havn eller i retning mod styrbordsside, som defineret af kapsejladskomiteen.
  • En virtuel startlinje viser retningen for båden i forhold til startlinjen ved hjælp af breddegrader, længdegrader, navigationspunkter og mærker.
  • Tre Layline-funktioner gør det muligt for sejlerne bedst at vurdere, hvornår man skal krydse for at komme rundt om et mærke. Funktionerne inkluderer spejlet sand vindvinkel (TWA - True Wind Angle), en fast vinkel, der kan vælges af brugeren, samt bådens polar data, hvorved brugerdefinerede Layline-linjer kan vises, baseret på fartøjets individuelle skrogdesign. Man kan også tilføje effekten af vind og tidevand for at få et komplet billede.

  • En skærmbaseret LightHouse-timer til kapsejlads er en visuel hjælp til sejlerne ved nedtællingen til start.


 

Ud over de angivne avancerede sejlfunktioner indeholder LightHouse II version 14 også forbedringer til fritidssejlere og fiskere.  Disse nye funktioner inkluderer:

  • Understøttelse af Jeppesen C-MAP Easy Routing (automatisk ruteplanlægning) ved brug af C-MAP 4D MAX+ søkort

  • Nye sonarbaserede digitale overfladefiltre og forbedret automatiske kontrolfunktioner ved brug af de nye CP370-, CP470- eller CP570- sonarmoduler.

  • Forbedret integration af Fusion-audio med understøttelse af NMEA 2000-forbindelse til
    Fusion-marine stereoanlæg. 

 

"Med den nyeste version af LightHouse II har vi udviklet vores avancerede sejlværktøjer for at gøre navigationen under sejlads endnu lettere," siger Grégoire Outters, der er Vice President og General Manager for FLIR Maritime.  "Ved hjælp af vores eksklusive skærmbaserede visuelle hjælpemidler kan fritidssejlere træffe bedre taktiske beslutninger, så de nu kan sejle på en smartere måde, mens kapsejlere kan få den fordel, der kan sikre sejren." 


Om FLIR Systems:

FLIR Systems, Inc. er en af verdens førende inden for design, produktion og markedsføring af sensorsystemer, der forbedrer sansning og bevidsthed. FLIR's avancerede systemer og komponenter bruges til en lang række formål i forbindelse med termografi, situationssansning og sikkerhedsapplikationer, herunder luftbårne og jordbaserede overvågningssystemer, tilstandskontrol, navigation, fritidsaktiviteter, forskning og udvikling, processtyring ved fremstilling, eftersøgning og redning, narkotikaforbud, transportsikkerhed, grænsekontrol og havpatruljering, miljøovervågning, samt trusselsregistrering af kemiske, biologiske, radiologiske, nukleare våben og sprængstoffer (CBRNE). Få flere oplysninger på FLIR's hjemmeside på www.flir.eu

Om Raymarine:

Raymarine, som er førende i verden inden for marineelektronik, udvikler og producerer det mest omfattende udvalg af elektronisk udstyr til lystsejlads og lette kommercielle marinemarkeder. De prisvindende produkter er designet til høj ydeevne og brugsvenlighed, og fås igennem et globalt netværk af forhandlere og distributører. Raymarine's produkter omfatter radar, autopiloter, GPS-systemer, instrumenter, fiskesøgning, kommunikation og integrerede systemer. Raymarine er en division af FLIR Systems, som er førende i verden inden for termografi, og har hovedkontor i Fareham i Storbritannien. Få flere oplysninger om Raymarine på www.raymarine.dk

For further information contact Haley Ellison – FLIR Systems Tel: +1 503/919-0696 or Email: haley.ellison@flir.com. For high resolution images please go to www.raymarine.dk/media

COMMENT