FLIR præsenterer Raymarine eS-seriens multifunktionelle navigationsskærme

FLIR præsenterer Raymarine eS-seriens multifunktionelle navigationsskærme

Tuesday, August 25, 2015


De nye skærme kombinerer høj ydelse med innovativt design og brugervenlighed

April 2015

FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) præsenterede lanceringen af Raymarine eS-seriens nye modelprogram af multifunktionelle HybridTouch™-skærme.  Raymarine's avancerede LightHouse II-brugergrænseflade er drivkraften bag eS-serien med tre højtydende navigationsskærme, der byder på hidtil uset kontrol og brugervenlighed pakket ind i et slankt og ergonomisk design.   

eS-serien med HybridTouch™ giver kaptajner valget mellem et enkelt interface på den berøringsfølsomme skærm eller fuld kontrol ved hjælp af det udformede tastatur og den multifunktionelle drejeknap. Tastaturet giver forbedret berøringsfornemmelse, mens den multifunktionelle drejeknap giver præcis menu- og markørstyring, især ved navigering under barske forhold. Kaptajner kan ligeledes tilgå eS-seriens skærme fra deres smartphone eller tablet fra et hvilket som helst sted om bord ved hjælp af eS-seriens integrerede Wi-Fi-funktion og Raymarine's mobilapplikationer.

"Ud fra et både software- og hardwaremæssigt  perspektiv har vi udviklet Raymarine eS-serien til at yde en enkel, dog kraftfuld brugeroplevelse," siger  Grégoire Outters, Vice President og General Manager for FLIR Maritime. "Brugere vil straks kunne glæde sig over det reaktionsdygtige HybridTouch-interface, og vores intuitive LightHouse II-brugergrænseflade sætter nye sejlere og erfarne søfolk i stand til hurtigt at mestre eS-serien." 

 

Raymarine's mest avancerede multifunktionsskærme, eS-serien, kan fås med CHIRP DownVision™
-teknologi og understøttes af brancheførende vektor- og rastersøkort fra Navionics, Jeppesen C-MAP samt Raymarine's ekspanderende bibliotek af LightHouse-søkort.  eS-serien har også en indbygget 10 Hz GPS/GLONASS-modtager til hurtige positionsopdateringer og lynhurtig satellitregistrering.    

eS-serien med 7"-skærm kan købes hos etablerede forhandlere fra €1.145 ekskl. moms i april, efterfulgt af 9"- og 12"-skærme til juni, hvor prisen vil være mellem €2.345 og €3.545 ekskl. moms.  For at få mere at vide om Raymarine eS-serien, bedes du besøge www.flir.eu/marine.


Om FLIR Systems:

FLIR Systems, Inc. er en af verdens førende inden for design, produktion og markedsføring af sensorsystemer, der forbedrer sansning og bevidsthed. FLIR's avancerede systemer og komponenter bruges til en lang række formål i forbindelse med termografi, situationssansning og sikkerhedsapplikationer, herunder luftbårne og jordbaserede overvågningssystemer, tilstandskontrol, navigation, fritidsaktiviteter, forskning og udvikling, processtyring ved fremstilling, eftersøgning og redning, narkotikaforbud, transportsikkerhed, grænsekontrol og havpatruljering, miljøovervågning, samt trusselsregistrering af kemiske, biologiske, radiologiske, nukleare våben og sprængstoffer (CBRNE). Få flere oplysninger på FLIR's hjemmeside på www.FLIR.com.


Om FLIR Systems:

FLIR Systems, Inc. er en af verdens førende inden for design, produktion og markedsføring af sensorsystemer, der forbedrer sansning og bevidsthed. FLIR's avancerede systemer og komponenter bruges til en lang række formål i forbindelse med termografi, situationssansning og sikkerhedsapplikationer, herunder luftbårne og jordbaserede overvågningssystemer, tilstandskontrol, navigation, fritidsaktiviteter, forskning og udvikling, processtyring ved fremstilling, eftersøgning og redning, narkotikaforbud, transportsikkerhed, grænsekontrol og havpatruljering, miljøovervågning, samt trusselsregistrering af kemiske, biologiske, radiologiske, nukleare våben og sprængstoffer (CBRNE). Få flere oplysninger på FLIR's hjemmeside på www.flir.eu

Om Raymarine:

Raymarine, som er førende i verden inden for marineelektronik, udvikler og producerer det mest omfattende udvalg af elektronisk udstyr til lystsejlads og lette kommercielle marinemarkeder. De prisvindende produkter er designet til høj ydeevne og brugsvenlighed, og fås igennem et globalt netværk af forhandlere og distributører. Raymarine's produkter omfatter radar, autopiloter, GPS-systemer, instrumenter, fiskesøgning, kommunikation og integrerede systemer. Raymarine er en division af FLIR Systems, som er førende i verden inden for termografi, og har hovedkontor i Fareham i Storbritannien. Få flere oplysninger om Raymarine på www.raymarine.dk

For further information contact Haley Ellison – FLIR Systems Tel: +1 503/919-0696 or Email: haley.ellison@flir.com. For high resolution images please go to www.raymarine.dk/media

COMMENT