Raymarine offentliggøre Nye VHF-radioer og videoteknologi på Fort Lauderdale bådudstillingen i Miami - NEW

Raymarine offentliggøre Nye VHF-radioer og videoteknologi på Fort Lauderdale bådudstillingen i Miami

Tuesday, August 25, 2015


De nye funktioner forbedrer navigation, kommunikation ombord og årvågenhed i visse situationer

October 2014

FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) har hermed fornøjelsen at annoncere lanceringen af Raymarines Marine Ray70 VHF-multifunktionsradio og Software-opgradering af LightHouse II, Version 12 til Raymarines multifunktionsskærme. Raymarines nye portefølje af VHF-radioer bliver i denne uge udstillet på den internationale bådudstilling 2014 ved Fort Lauderdale.

Raymarines nye flagskib indenfor VHF, Ray70 strømliner mange forskellige kommunikationsværktøjer i ét enkelt udstyr.  Ray70's integrerede automatiske identifikationssystem modtager (AIS) forenkler installationen og leverer vigtig trafikinformation af fartøjer til kompatible navigationsskærme.  Kombiner Ray70 med en RayMic-fjernbetjening og bådejere kan nyde fleksibiliteten ved en dobbeltkontrol-station med intercom-kapacitet.  Ray70 lanceres sammen med den nye Ray60 VHF og den ultra-kompakte Ray50 VHF. Alle radioer har audiofile kvalitetshøjttalere, støjreducerende teknologi og et smart nyt design, der matcher perfekt med Raymarine’s multifunktions enheder og Glass Bridge-skærme.

LightHouse II, Version 12 er den nyeste kvartalsopdatering til Raymarines multifunktions-navigationsskærme.  Det nye i denne udgivelse er understøttelsen af en firdelt-forskudt videovisning af tilsluttede IP-videokameraer.  Raymarines brugere kan nu få vist og optage fire live kamera-streaminger samtidigt, tage snapshots og optage video ved en enkelt berøring af MFD-skærmen.

"Raymarine fortsætter med at levere innovative højtydende produkter, som forbedrer sikkerheden og reducerer stress, så bådejere kan nyde deres tid på vandet fuldt ud", siger President og CEO for FLIR, Andy Teich. "Den nye multifunktions Ray70 radio forbedrer i høj grad et fartøjs kommunikationssystemer, og vores nyeste version af LightHouse II forvandler Raymarine navigationsskærme til kraftfulde videoovervågnings- og registreringssystemer".

Ray70 VHF-radio med AIS:


Ray60 VHF-radio:


Ray50 VHF-radio:


RayMic:

€ 625 eksklusiv moms


€ 355 eksklusiv moms


€ 240 eksklusiv moms


€ 173 eksklusiv moms

LightHouse II, udgivelse 12 vil være tilgængelig i 4. kvartal af 2014, og kan downloades gratis af forbrugeren på raymarine.com.  LightHouse II er kompatibel med Raymarines komplette portefølje af aSeries, cSeries, eSeries og gS Series multifunktionsskærme.

Billeder med høj opløsning er tilgængelige på www.raymarine.com/media


Om FLIR Systems:

FLIR Systems, Inc. er en af verdens førende inden for design, produktion og markedsføring af sensorsystemer, der forbedrer sansning og bevidsthed. FLIR's avancerede systemer og komponenter bruges til en lang række formål i forbindelse med termografi, situationssansning og sikkerhedsapplikationer, herunder luftbårne og jordbaserede overvågningssystemer, tilstandskontrol, navigation, fritidsaktiviteter, forskning og udvikling, processtyring ved fremstilling, eftersøgning og redning, narkotikaforbud, transportsikkerhed, grænsekontrol og havpatruljering, miljøovervågning, samt trusselsregistrering af kemiske, biologiske, radiologiske, nukleare våben og sprængstoffer (CBRNE). Få flere oplysninger på FLIR's hjemmeside på www.flir.eu

Om Raymarine:

Raymarine, som er førende i verden inden for marineelektronik, udvikler og producerer det mest omfattende udvalg af elektronisk udstyr til lystsejlads og lette kommercielle marinemarkeder. De prisvindende produkter er designet til høj ydeevne og brugsvenlighed, og fås igennem et globalt netværk af forhandlere og distributører. Raymarine's produkter omfatter radar, autopiloter, GPS-systemer, instrumenter, fiskesøgning, kommunikation og integrerede systemer. Raymarine er en division af FLIR Systems, som er førende i verden inden for termografi, og har hovedkontor i Fareham i Storbritannien. Få flere oplysninger om Raymarine på www.raymarine.dk

For further information contact Haley Ellison – FLIR Systems Tel: +1 503/919-0696 or Email: haley.ellison@flir.com. For high resolution images please go to www.raymarine.dk/media

RM17-1014

COMMENT