FLIR hjemtager 3 NMEA-priser

FLIR hjemtager 3 NMEA-priser

Tuesday, August 25, 2015


FLIR MV og MD-seriens termiske kameraer og Raymarine Evolution™ er de store vindere på NMEA Conference & Expo i 2014

FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) er glade for at kunne meddele, at 3 af deres produkter har vundet priser ved den årlige konference og udstilling National Marine Electronics Associations (NMEA) 2014, der for nylig blev afholdt i Fort Myers i USA fra 8. til 11. oktober.  

 


Hver år anerkender medlemmerne fra NMEA, producenterne for deres innovation og lederskab indenfor branchen. I år fik FLIR MD625 (fastmonteret termisk kamera med nattesyn) en delt førsteplads i kategorien Specialty, Raymarine Evolution™ autopilot var en af de to vindere i kategorien Autopilot, og det højt avancerede system FLIR MV604CL med flere sensorer og termisk nattesyn hjemtog uforbeholdent 2014 NMEA-BWI Technology-prisen.  FLIR Systems udvikler, producerer og markedsfører maritime produkter under mærkerne FLIR og Raymarine. 

"FLIR er beæret over at blive anerkendt blandt de bedste i branchen," siger FLIRs bestyrelsesformand og administrerende direktør Andy Teich. "Som World’s Sixth Sense™ bestræber vi os på at levere produkter, der hjælper lystsejlere med at være mere sikre, have mere kontrol og have det sjovere. Vi er henrykte over, at vores uovertrufne termiske nightvision-teknologi og Raymarine Evolution™ autopilot med sin 9-aksede sensorteknologi blev anerkendt som virkeligt innovative produkter, der helt forandrer oplevelsen for lystsejlere." 

 En del af FLIR MV-serien, FLIR MV604CL med flere sensorer, har aktiv gyrostabilisering, radar og videosporing, termografi og synlige farve samt sort/hvid kameraer til lav belysning, hvilket gør det til et af de mest teknisk avancerede, termiske night vision-systemer i den maritime branche. 

 Det prisvenlige, fastmonterede FLIR MD625 termisk nightvision-kamera er enkelt at montere og let at integrere med eksisterende elektroniksystemer. Med sin standard analog videoudgang kan indhold let vises på enhver skærm ved roret eller over hele fartøjet.

 Raymarines Evolution autopilot-serie blev lanceret sidste år og har skabt opmærksomhed blandt bådejere og -producenter overalt pga. sin høje nøjagtighed, 9-aksede sensorteknologi, enkle Automagic™-kalibrering og nemme installation. Evolution kombinerer avanceret styringsteknologi fra luftfartsindustrien med Raymarines maritime ekspertise inden for automatisk styringskontrol, som har givet et ægte gennembrud inden for intelligente autopiloter.  Evolution vandt også NMEA-BWI Technology-prisen i 2013.


Om FLIR Systems:

FLIR Systems, Inc. er en af verdens førende inden for design, produktion og markedsføring af sensorsystemer, der forbedrer sansning og bevidsthed. FLIR's avancerede systemer og komponenter bruges til en lang række formål i forbindelse med termografi, situationssansning og sikkerhedsapplikationer, herunder luftbårne og jordbaserede overvågningssystemer, tilstandskontrol, navigation, fritidsaktiviteter, forskning og udvikling, processtyring ved fremstilling, eftersøgning og redning, narkotikaforbud, transportsikkerhed, grænsekontrol og havpatruljering, miljøovervågning, samt trusselsregistrering af kemiske, biologiske, radiologiske, nukleare våben og sprængstoffer (CBRNE). Få flere oplysninger på FLIR's hjemmeside på www.flir.eu

Om Raymarine:

Raymarine, som er førende i verden inden for marineelektronik, udvikler og producerer det mest omfattende udvalg af elektronisk udstyr til lystsejlads og lette kommercielle marinemarkeder. De prisvindende produkter er designet til høj ydeevne og brugsvenlighed, og fås igennem et globalt netværk af forhandlere og distributører. Raymarine's produkter omfatter radar, autopiloter, GPS-systemer, instrumenter, fiskesøgning, kommunikation og integrerede systemer. Raymarine er en division af FLIR Systems, som er førende i verden inden for termografi, og har hovedkontor i Fareham i Storbritannien. Få flere oplysninger om Raymarine på www.raymarine.dk

For further information contact Haley Ellison – FLIR Systems Tel: +1 503/919-0696 or Email: haley.ellison@flir.com. For high resolution images please go to www.raymarine.dk/media

RM16-1014

COMMENT