Raymarine annoncerer ny autopilot og motor-integration med Yanmar-fremdriftssystem

Raymarine annoncerer ny autopilot og motor-integration med Yanmar-fremdriftssystem

Tuesday, August 25, 2015


Ny Evolution™ Drive-by-Wire autopilotkontrol til Yanmar Joystick-system plus enklere adgang til Yanmar-motordata

June 2014

Raymarine annoncerer, at to af firmaets banebrydende produkter nu er kompatible med udvalgte Yanmar-motorsystemer. Evolution™ DBWer fuldt testet og certificeret af begge parter og giver autopilotkontrol til både, som er udstyret med Yanmar VC10 og JC10 (Joystick)-kontrolsystemer. Den direkte forbindelse tilvejebringes af Yanmars styringssystems uovertrufne styringskontrol. ECI-100 Universal Engine and Control Interface giver via Raymarine multifunktiondisplay (MFD) adgang til Yanmar-motordata

Evolution™ autopiloter registrerer omgivelserne og kan øjeblikkeligt beregne og udvikle styrekommandoer og således maksimere ydeevnen. Dette gennembrud i autopilot-intelligens anvender Evolution AI™-styringsalgoritmer til at stikke en præcis og sikker kurs uanset fartøjets hastighed eller forhold til søs. Evolution™ DBW er let at installere og leveres komplet med EV-2 9-aksesensor, p70R kontroldisplay og kabler og forbindes direkte til Yanmars kontrolsystem. Når enheden først er integreret i systemet, kan Yanmar-ejere kontrollere Evolution™-autopiloten med p70R eller via touchskærm ved hjælp af et hvilket som helst af Raymarines multifunktiondisplays, der er udstyret med Raymarines LightHouse II-brugergrænseflade.

ECI-100 etablerer forbindelsen mellem motorinstrumentering, drive-by-wire-styringssystemer og Raymarines netværks-navigationssystemer, det er en innovativ enhed, som indsamler og forbinder motorinformation for at give brugeren enkel og umiddelbar adgang til motordata, brændstofforbrug og alarmer via en bred vifte af brugertilpassede informationsskærme på Raymarines MFD (multifunktiondisplay).

Raymarines ECI-100 gør integration af motor og navigation til en prisbillig realitet for stort set enhver bådstørrelse. En båd med begrænset plads kan få adgang til vigtige motordata sammen med Raymarines brancheførende radar-, sonar- og navigationsteknologier via et enkelt touchskærms-display. Hver dataport på ECI-100 er selvstændigt strømforsynet og isoleret, hvilket sikrer pålidelig og problemfri ydeevne for både navigationselektronik og motorsystemer.

Pris:

T70164 - Evolution™ DBW autopilot med p70R kontrolhoved, $2500 ekskl. moms, £2000 ekskl. moms

E70227 - ECI-100 Universal Engine og kontrolgrænseflade; $299 ekskl. moms £250 ekskl. moms

Bemærkninger:

Raymarine forpligter sig til at levere problemfri integration med førende marinemotorer. Motorkompatibilitet for ECI-100 opdateres løbende. Se www.raymarine.dk for den senest opdaterede liste over kompatible motorer.

At forbinde ECI-100 med et kompatibelt Yanmar-motorsystem kan ikke være mere enkelt. Afhængigt af motortypen er et enkelt NMEA2000 (devicenet)-kabel og NMEA2000 T-stik det eneste, der behøves for at forbinde ECI-100 med et Yanmar-motorsystem; NMEA2000 T-stik tilsluttes Yanmars systemnetværk med NMEA2000 (devicenet)-kablet trukket fra T-stik direkte til NMEA2000 (devicenet)stik på ECI-100, som derefter forbindes med en Raymarine-MFD.

Når ECI-100 bruges til at forbinde kompatible Yanmar-motorsystemer, kan de følgende motordata vises på Raymarines nyeste generation af multifunktiondisplays:

Motoromdrejninger (RPM)
Motortimer
Motorolietemperatur
Kølevæsketemperatur
Motorolietryk
Kølevæsketryk
Brændstoftilførsel - tryk
Brændstofforbrug
Ladetryk
Batterispænding
Gearkasseolietryk
Gearkasseolietemperatur
Brændstofstand
Motoralarmer
Over temperatur
Lavt olietryk
Lav oliestand
Lav systemspænding
Lav kølervæske Vand i brændstof

Evolution™ DBW autopilot er fuldt testet og certificeret af både Yanmar og Raymarine, og den sluttes direkte til Yanmar VC10 og JC10 (Joystick)-kontrolsystem - et Yanmar autopilot-kabel og en autopilot-id-nøgle leveres af Yanmar og fuldfører netværket.


Om FLIR Systems:

FLIR Systems, Inc. er en af verdens førende inden for design, produktion og markedsføring af sensorsystemer, der forbedrer sansning og bevidsthed. FLIR's avancerede systemer og komponenter bruges til en lang række formål i forbindelse med termografi, situationssansning og sikkerhedsapplikationer, herunder luftbårne og jordbaserede overvågningssystemer, tilstandskontrol, navigation, fritidsaktiviteter, forskning og udvikling, processtyring ved fremstilling, eftersøgning og redning, narkotikaforbud, transportsikkerhed, grænsekontrol og havpatruljering, miljøovervågning, samt trusselsregistrering af kemiske, biologiske, radiologiske, nukleare våben og sprængstoffer (CBRNE). Få flere oplysninger på FLIR's hjemmeside på www.flir.eu

Om Raymarine:

Raymarine, som er førende i verden inden for marineelektronik, udvikler og producerer det mest omfattende udvalg af elektronisk udstyr til lystsejlads og lette kommercielle marinemarkeder. De prisvindende produkter er designet til høj ydeevne og brugsvenlighed, og fås igennem et globalt netværk af forhandlere og distributører. Raymarine's produkter omfatter radar, autopiloter, GPS-systemer, instrumenter, fiskesøgning, kommunikation og integrerede systemer. Raymarine er en division af FLIR Systems, som er førende i verden inden for termografi, og har hovedkontor i Fareham i Storbritannien. Få flere oplysninger om Raymarine på www.raymarine.dk

For further information contact Haley Ellison – FLIR Systems Tel: +1 503/919-0696 or Email: haley.ellison@flir.com. For high resolution images please go to www.raymarine.dk/media

COMMENT