• LightHouse II R17 - Dock to dock Autorouting | Raymarine by FLIR
  • LightHouse II R17 - GRIB Viewer Global Weather | Raymarine by FLIR
  • LightHouse II R17 - SonarChart Live | Raymarine by FLIR
 

Raymarine in the News

 
Nyt Raymarine i70s-multifunktionsinstrument Product News

Nyt Raymarine i70s-multifunktionsinstrument

I dag annoncerede Raymarine den nyeste version af deres populære farvemultifunktionsinstrument til sejlads, fiskeri eller krydstogt, Raymarine i70s. i70s er nem at tilpasse til en brugers personlige sejladsbehov fra traditionelle analoge skiver til ekstrastore digitale og grafiske displays, der giver fleksibiliteten til visning af de instrument- og navigationsdata, der er vigtigst for brugeren.

Read more

Nye IP-kameraer i HD til maritim brug Product News

Nye IP-kameraer i HD til maritim brug

Vi er glade for at annoncere udvidelsen af vores produktlinje af IP-kameraer til maritim brug med de helt nye HD CAM210- og CAM220-kameraer. Begge modeller er udviklet til enkel video via IP-tilslutning til vores familie af multifunktionsdisplays, der kører med LightHouse II.

Read more

Ny Ray52 VHF bringer bekvemmelighed og ro i sindet på havet Product News

Ny Ray52 VHF bringer bekvemmelighed og ro i sindet på havet

Den nyeste tilføjelse til Raymarines produktlinje af fastmonterede radioer er den kompakte Ray52 VHF med indbygget GPS-modtager. Ray52's ultrakompakte størrelse gør den perfekt til overfyldte ror, da den kan passe ind næsten alle steder. Dens overdimensionerede knapper og store baggrundsbelyste LCD-display gør den letanvendelig, både dag og nat.

Read more

Raymarine Pro og solosejler Andrea Mura vinder Roma X 1 Race Ambassadors;Events

Raymarine Pro og solosejler Andrea Mura vinder Roma X 1 Race

Selvom Andrea er solosejler, havde han følgeskab af en fuld udstyrsrække af Raymarine-elektronik under kapsejladsen.  Andreas Open 50 Vento di Sardegna er udstyret med vores ny Quantum CHIRP-radar og vores Evolution-autopilot under kapsejladsen.

Read more

Social News Feed