• LightHouse II R17 - Dock to dock Autorouting | Raymarine by FLIR
  • LightHouse II R17 - GRIB Viewer Global Weather | Raymarine by FLIR
  • LightHouse II R17 - SonarChart Live | Raymarine by FLIR
 

Raymarine in the News

 
Augmented Reality-app fås nu til Raymarine Dragonfly-PRO systemer Product News

Augmented Reality-app fås nu til Raymarine Dragonfly-PRO systemer

Hos Raymarine er vi glade for at kunne præsentere en helt ny version af vores populære Wi-Fish mobil-app til brug med Dragonfly-Pro og Wi-Fish CHIRP-sonarsystemer. Appen er blevet udvidet og omfatter nu Augmented Reality-visning af dine gemte rutepunkter og fiske hot-spots.

Read more

Nyt Raymarine i70s-multifunktionsinstrument Product News

Nyt Raymarine i70s-multifunktionsinstrument

I dag annoncerede Raymarine den nyeste version af deres populære farvemultifunktionsinstrument til sejlads, fiskeri eller krydstogt, Raymarine i70s. i70s er nem at tilpasse til en brugers personlige sejladsbehov fra traditionelle analoge skiver til ekstrastore digitale og grafiske displays, der giver fleksibiliteten til visning af de instrument- og navigationsdata, der er vigtigst for brugeren.

Read more

Nye IP-kameraer i HD til maritim brug Product News

Nye IP-kameraer i HD til maritim brug

Vi er glade for at annoncere udvidelsen af vores produktlinje af IP-kameraer til maritim brug med de helt nye HD CAM210- og CAM220-kameraer. Begge modeller er udviklet til enkel video via IP-tilslutning til vores familie af multifunktionsdisplays, der kører med LightHouse II.

Read more

Ny Ray52 VHF bringer bekvemmelighed og ro i sindet på havet Product News

Ny Ray52 VHF bringer bekvemmelighed og ro i sindet på havet

Den nyeste tilføjelse til Raymarines produktlinje af fastmonterede radioer er den kompakte Ray52 VHF med indbygget GPS-modtager. Ray52's ultrakompakte størrelse gør den perfekt til overfyldte ror, da den kan passe ind næsten alle steder. Dens overdimensionerede knapper og store baggrundsbelyste LCD-display gør den letanvendelig, både dag og nat.

Read more

Social News Feed