Raymarine in the News

 
Mobile showroom kommer med den seneste teknologi fra Raymarine direkte til bådejerne Product News;Events

Mobile showroom kommer med den seneste teknologi fra Raymarine direkte til bådejerne

Fareham, Storbritannien, d. 15. august 2018 – Raymarine, et mærke fra FLIR Systems, kommer denne sommer med en sand ‘Raymarine Retail Experience’ direkte til bådejerne i Europa med sin flåde af avancerede mobile showroom.

Read more

Raymarine Axiom-softwareopdatering: Den nye LightHouse 3.2 tilbyder yderligere forbedringer Product News

Raymarine Axiom-softwareopdatering: Den nye LightHouse 3.2 tilbyder yderligere forbedringer

En af de bedste måder at få mest muligt ud af søfartselektronik på er at opdatere softwaren, når den bliver tilgængelig. Gør dette til en vane, og du er sikker på at være på forkant med udviklingen — helt uden yderligere investering. For sejlere og fiskere, der bruger Raymarine Axiom enheder, giver den nye LightHouse 3.2 OS-opdatering mange forbedringer og en endnu mere intuitiv, problemfri og flydende brugeroplevelse.

Read more

Øget navigationssikkerhed: FLIR ClearCruise™ – Termografisk analytik Product News

Øget navigationssikkerhed: FLIR ClearCruise™ – Termografisk analytik

M132 FLIR- og M232-kameraerne er FLIRs hidtil billigste, kompakte og effektive termografiske pan- og tilt-marinekameraer. De er udviklet med FLIRs effektive, termografiske Boson™-kamerakerne, som er udstyret med en multi-core-videoprocessor, der giver endnu bedre billedkvalitet og termoanalyse.

Read more

Nyt RMK-10-tastatur Product News

Nyt RMK-10-tastatur

Det helt nye RMK-10-fjerntastaturtilbehør bringer kontrolfunktionerne for dit LightHouse II-multifunktionsdisplay helt til dine fingerspidser! Den ultrakompakte RMK-10, der er kompatibel med Raymarines a-, c-, e-, eS- og gS-seriens MFD'er, kan monteres i liggende og stående retning og passer ind så godt som alle steder.

Read more

Social News Feed